Kuvakooste

Järvenpään Haukat haastoi LeKin Suomi-sarjassa

26.11.2022 8:30
Suomi-sarjan pudotuspelipaikoista kamppailevat LeKi ja Haukat väänsivät sarjapisteistä Lempäälässä. Haukat nousi päätöserän kirillä kahden maalin takaa tasoihin, mutta lopulta lempääläläiset nappasivat 4–3-jatkoaikavoitolla ottelusta kaksi sarjapistettä.

16.3.2022 23:43
Jyväskyläläinen Liikunnan Riemu lähti hakemaan pakkovoittoa Järvenpäästä Haukkojen vieraana, hävittyään kotonaan Suomi-sarjan Villi Kortti -kierroksen avausottelussa 1–5-lukemin. Haukat ei kuitenkaan antanut yllättää itseään, vaan raivasi tiensä puolivälieriin vakuuttavalla 4–1-voitolla.
Uutinen

Suomi-sarjan finaaliin todelliset yllätysjoukkueet − sijalta 9. ponnistanut Haukat tyrmäsi runkosarjan voittajan välierissä

27.3.2021 19:24
Suomi-sarjan finaalissa pelaavat kaksi todellista yllätysjoukkuetta. TOP-4 ulkopuolelle runkosarjassa jääneet Karhu HT ja Haukat kaatoivat kummatkin välierävastustajansa 2-0 otteluvoitoin. Finaalit aloitetaan Porissa ja ne pelataan paras kolmesta -systeemillä.
Artikkeli

Saadaanko Suomi-sarjaan uusi mestari? – Välierät käyntiin keskiviikkona

24.3.2021 7:30
Suomi-sarjan pudotuspelit ovat edenneet nopeasti jo välierävaiheeseen. Mestaruutta havittelee peräti kolme ensikertalaista. Välieräjoukkueista vain D-Kiekko on pystynyt voittamaan valtakunnan kolmanneksi himoituimman pytyn aiemmin itselleen.
Uutinen

Suomi-sarja pelataan 14 joukkueella − jatkosarjoista luovutaan

20.5.2020 21:20
Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on päättänyt tulevan kauden Suomi-sarjan pelijärjestelmän. Mukana on 14 joukkuetta, kun viime kaudella ylemmän jatkosarjan kärkikaksikko Kiekko-Espoo ja FPS nostettiin Mestikseen.
Kuvakooste
Kiekko-Espoo avasi kauden voitolla Järvenpään Haukkoja vastaan
21.9.2019 8:00
Suomi-sarjan ennakkosuosikki täytti odotukset kauden avausottelussa ja otti selvän 5-1 voiton Espoon Metro Areenalla.
Artikkeli
Paineet kasautuvat Espoon suuntaan – Suomi-sarjan valmentajat haastattelussa
20.9.2019 10:00
Jatkoaika suoritti kyselykierroksen Suomi-sarjajoukkueiden päävalmentajille. Ennakkosuosikin paineita lyödään vahvasti Espoon suuntaan. Nykyinen sarjamalli kerää kiitosta, joskin ilmoille heitetään myös mielenkiintoisia ehdotuksia.
Kuvakooste
Suomi-sarjan "klassikko" jälleen Munsalassa – myös nyrkit heiluivat
3.3.2019 22:35
Uuskaarlepyyläinen Muik Hockey ja Järvenpään Haukat ovat pelanneet viimeisen kahden vuoden aikana vastakkain niin monta kertaa ettei liene liioittelua sanoa kyseessä olevan Suomi-sarjan jonkin sortin klassikko. Tällä kertaa playout-sarjan kotitaika vielä piti ja isännät ottivat yhden kiinnityksen lomapaikkaan maalein 2–1, koko sarjan ollessa tasan 1–1.

Kuvakoosteet

Kuvat
Suomi-sarja | 26.11.2022 8:30
Suomi-sarjan pudotuspelipaikoista kamppailevat LeKi ja Haukat väänsivät sarjapisteistä Lempäälässä.
Kuvakooste
Isäntien vuoro voittaa - MuIK ja Haukat kohtasivat jälleen Munsalan illassa
4.2.2019 15:00
Vanhat kilpakumppanit ottivat jälleen yhteen Munsalan sunnuntai-illassa tällä kertaa MuIK Hockeyn viedessä pidemmän korren. Järvenpääläiset lähtivät kotimatkalle 4-3 jatkoaikatappio mukanaan. Molemmat joukkueet taistelevat pääsystä suoraan kesälomalle Suomi-sarjan alemmasta loppusarjasta mutta on mahdollista ettei sunnuntain kohtaaminen jäänyt joukkueiden viimeiseksi tällä kaudella.
Kuvakooste
Muik Hockey vältti putoamiskarsinnan toistaiseksi - ratkaisu Haukkoja vastaan venyy viidenteen peliin
4.3.2018 22:00
Muik Hockey ja Järvenpään Haukat kohtasivat jälleen Uudenkaarlepyyn illassa Komarov Arenalla. Suomi-sarjan karsinnan ensimmäisen kierroksen sarja, jossa ratkotaan, kumpi pitää sarjapaikkansa ja kumman tie vie putoamiskarsintoihin, oli katkolla Haukoille, joka oli voittanut Muik Hockeyn edeltävänä iltana 7-2. Munsalalaiset olivat päättäneet viedä ratkaisun viidenteen peliin ottamalla selvän kotivoiton 7-1-lukemin.
Kuvakooste
Järvenpääläiset voiton päässä kauden päättymisestä
4.3.2018 8:00
Järvenpäässä Haukat ja Muik Hockey ottivat jälleen yhteen viikon tauon jälkeen. Kotijoukkue otti ensimmäisen ottelupallon playout-sarjan poikkaisemiseen voittamalla vieraat 7-2. Sarja on ensimmäistä kertaa katkolla tänään Uudessakaarlepyyssä.
Kuvakooste
Muik pyöritteli vieraat kumoon "Leksan ladossa"
26.2.2018 11:30
Munsalan Muik Hockeyn ja Järvenpään Haukkojen välinen historia sai taas uuden luvun Uudenkaarlepyyn illassa kun joukkueet kohtasivat Suomi-sarjan playoutien toisessa ottelussa. Isännät tasasivat ottelusarjan voitot tilanteeseen 1-1 mikä tarkoittaa näiden kilpakumppaneiden kohtaamista vielä ainakin kahdesti tällä kaudella.
Kuvakooste
Siipirikkoinen haukkaparvi hurjana Pohjanmaalla - nyt kaatui S-Kiekko!
18.2.2018 22:00
Järvenpään Haukat pelasi Pohjanmaan kiertueensa, ja Suomi-sarjan alemman loppusarjan viimeisen pelinsä Seinäjoen S-Kiekon vieraana sunnuntaina. Lauantai-iltana järvenpääläiset olivat kaataneet uusikaarlepyyläisen Muik Hockeyn kahdellatoista kenttäpelaajalla, ja matkalla Seinäjoelle uusikaarlepyyläisiä vastaan hattutempun iskenyt Mikko Lindbohm joutui jäämään sivuun kuumeen takia. Tusina haukkoja teki lähes mahdottoman tempun kaatamalla helpohkosti S-Kiekon lukemin 4-2. Ottelussa pelattiin lähinnä kunniasta, joka ei ilmeisesti kelvannut seinäjokisille lopputulemaan peilaten. Seinäjokisten kausi päättyi tappioon, mutta Haukat matkaa Suomi-sarjan karsintoihin, joissa vastaan luistelee vanha ja tuttu kilpakumppani Muik Hockey.
Kuvakooste
Tätä ei näe Liigassa - 13 pelaajan Haukat tyrmäsi Muik Hockeyn
18.2.2018 11:00
Suomi-sarja on suuria tarinoita. Yhden tarinat siemet kylvettiin Järvenpäässä kello 8.00 lauantaiaamuna, kun Haukkojen bussi lähti kohti syvää länttä kohteenaan Uusikaarlepyy ja Komarov Arena. 13 pelaajan, yhden valmentajan, huoltajan ja bussikuskin karavaani tuli ja teki sen, mitä moni ei osannut odottaa. Täyden kokoonpanon kotijoukkue kaatui vieraiden käsittelyssä numeroin 4-8. Vieraiden riveistä voi helposti nostaa esille kolme miestä, vaikka se hieman epäreilua ehkä onkin. Hattutempun tehneet Olavi Tihveräinen ja Mikko Lindbohm johtivat hyökkäystä, kun taas Juuso Laukkanen otti 44 torjuntaa vieraiden maalilla. Voitollaan Haukat varmisti kotiedun tuleviin Suomi-sarjan karsintoihin.
Kuvakooste
Järvenpään Haukat jäi JHT:n jalkoihin Kalajoella
15.10.2017 11:25
JHT sai vieraita etelästä, kun Järvenpään Haukat aloitti Pohjanmaan kiertueensa Kalajoellla. JHT oli tyly isäntä vieden pisteet 4-2-voitolla, vaikka vieraat pitivät pelin tiukkana aina illan viimeiseen maaliin asti.
Kuvakooste
Haukat otti ensimmäisen kiinnityksen Rautaliigan ylipäällikkyyteen
2.4.2017 9:55
Järvenpään Haukat voitti Suomi-sarjan karsinnan kolmannen vaiheen ensimmäisen ottelun 471 katsojan silmien edessä Uusikaarlepyyssä Muik Hockeyn vieraana. Vieraat pistivät isäntien selät seinää vasten ottamalla ensimmäisen kiinittyksen 5-3-vierasvoitolla. Sarjan voittoon vaaditaan kaksi voittoa joten Haukoilla on mahdollisuus pistää sarja poikki kotiyleisön edessä heti seuraavana päivänä.