Uutinen

Suomi-sarjan mestari D-Kiekko luopuu sarjapaikastaan - korvaavaa joukkuetta ei nosteta mukaan

12.8.2022 11:50
Keväällä Mestis-karsinnoissakin pelannut ja Suomi-sarjan mestaruuden voittaneen D-Kiekon taru sarjassa tulee tällä erää päätökseensä.

28.4.2022 16:58
Suomi-sarjan mestaruuden ratkaisseessa ottelussa kotijoukkue D-Kiekko tuskaili kaksi ensimmäistä erää tehottomuuden kanssa. Ahkerasti laukonut kotijoukkue ei löytänyt keinoja loistavasti torjuneen JHT:n Santeri Metsäsen ohittamiseen. Viimeisen erän joukkue päätti pelata jäähyväisotteluaan valmentavalle Jari Tapperille ja latoi maaleja pikatahtiin. Jatkoajalla kotijoukkue teki ratkaisevan osuman ja vappukarnevaalit Jyväskylän Hippoksella olivat valmiit alkamaan.
Timanttikuva

Haastaja vei mestaruuden − D-Kiekko kellisti toistamiseen JHT:n ja voitti Suomi-sarjan

28.4.2022 12:00
Kaksi erää pelattiin Hippoksella vieraiden komennuksessa, mutta viimeisessä erässä ja jatkoajalla D-Kiekko näytti, mistä voittavassa kiekossa on kyse. Kotijoukkue tasoitti pelin viimeisen erän pikamaaleilla ja sinetöi mestaruusjuhlat jatkoajan maalilla.
Uutinen

D-Kiekko voitti Suomi-sarjan mestaruuden, Mestis-karsijajoukkueet säilyttivät sarjapaikkansa

27.4.2022 22:01
JHT:ta vastaan pelattu ottelu päättyi jatkoajan jälkeen lukemin 5–4. Voittomaalin iskenyt Aki Tikkanen urakoi illan ottelussa kahdessa ketjussa.
Kuvakooste

KOOVEE varmisti Mestis-paikkansa D-Kiekon kustannuksella

23.4.2022 20:56
Mestiksen karsintasarjassa KOOVEE varmisti viimeisenä joukkueena paikkansa ensi vuoden Mestikseen. Sarjapaikka varmistui tamperelaisten voitettua D-Kiekon Hakametsässä tylyin 7–1-lukemin.
Uutinen
Mestiksen karsintasarja puolivälissä: TUTO hurjastelee kärjessä, D-Kiekolle avausvoitto
15.4.2022 21:00
Sarjapaikkojaan puolustavat Mestis-joukkueet ovat olleet vahvoina karsintasarjassa. Kaikki viisi peliään voittanut TUTO johtaa sarjaa.
Kuvakooste
Kaksi mustaa minuuttia − D-Kiekko ei meinaa löytää aseita Mestis-joukkueiden kaatamiseen
9.4.2022 11:20
D-Kiekko sai Hippoksen perjantai-illassa vastaansa Mestiksen runkosarjan sijalle 13. sijoittuneen Heinolan Peliitat. Kotijoukkueelle ottelu oli toinen karsintasarjan ottelu tällä viikolla ja keskiviikon ottelusta tuttu kaava toistui tälläkin kertaa. Joukkue haastoi urhoollisesti ennakkosuosikin, mutta polttoaine loppui viimeisessä erässä. Peliitat pääsi helpottuneena kotimatkalle 6−2 -voitto taskussaan.
Kuvakooste
Unten mailta – TUTO heräsi otteluun kolmannessa erässä ja murskasi D-Kiekon
7.4.2022 8:00
TUTO nousi 7–1 voittoon D-Kiekosta Mestiksen karsintasarjan ottelussa. Lopputulos oli kotijoukkueen viimeisen erän ansiota, sillä toiselle erätauolle marsittiin 1–1 lukemissa. Vieraat pitivät kotijoukkuetta ahtaalla kahden erän verran pelkän työnteon ansiosta, kunnes turkulaiset heräsivät peliin kolmannessa erässä.

Kuvakoosteet

Kuvat
MESTIS | 28.4.2022 16:58
Suomi-sarjan mestaruuden ratkaisseessa ottelussa kotijoukkue D-Kiekko tuskaili kaksi ensimmäistä erää tehottomuuden kanssa.
Kuvakooste
Nokian Pyry on kellistetty, mutta D-Kiekko ei ole vielä kylläinen
3.4.2022 8:00
Viimeistä kauttaan pitkäaikaisen valmentajan Jari Tapperin komennuksessa pelaava D-Kiekko on yhdistelmä konkareita sekä nuorempaa kaartia. Joukkue pelasi tällä kaudella Suomi-sarjan läpi ja odottelee nyt Mestiksen karsintapelejä vesi kielellä. Taloudellisesti nousu ylemmäksi tarkoittaisi moninkertaista budjettia, joka saattaisi olla este nousulle. Toisaalta urheilullisesti joukkue janoaa Mestis-joukkueen kaatamista ja oman tason ulosmittaamista päätyyn asti. Hippoksen torstai-illassa kaatui Nokian Pyry kolmannen ja ratkaisevan kerran tyylipuhtaasti numeroin 4–1. Illan sankariksi nousi kotijoukkueen maalivahti Manu Lähteenmäki maagisilla torjunnoillaan.
Mestis-karsinnat, täältä tullaan!
1.4.2022 6:45
D-Kiekko lähetti Nokian Pyryn kesälomille voitoin 3−0 Suomi-sarjan pudotuspeleissä ja eteni Mestis-karsintoihin.
Artikkeli
Saadaanko Suomi-sarjaan uusi mestari? – Välierät käyntiin keskiviikkona
24.3.2021 7:30
Suomi-sarjan pudotuspelit ovat edenneet nopeasti jo välierävaiheeseen. Mestaruutta havittelee peräti kolme ensikertalaista. Välieräjoukkueista vain D-Kiekko on pystynyt voittamaan valtakunnan kolmanneksi himoituimman pytyn aiemmin itselleen.
Uutinen
Suomi-sarja pelataan 14 joukkueella − jatkosarjoista luovutaan
20.5.2020 21:20
Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on päättänyt tulevan kauden Suomi-sarjan pelijärjestelmän. Mukana on 14 joukkuetta, kun viime kaudella ylemmän jatkosarjan kärkikaksikko Kiekko-Espoo ja FPS nostettiin Mestikseen.
Uutinen
Uutta: Mestikseen on tarjolla 2 uutta sarjapaikkaa, mutta halukkaita saattaa olla vain yksi – Kiekko-Espoon Mestis-nousu on sinettiä vaille
1.4.2020 16:55
Jääkiekkoliitto haluaa laajentaa Mestistä kahdella seuralla, mutta halukkaita ei välttämättä ole kuin yksi: Kiekko-Espoo.
Artikkeli
Suomi-sarjan pudotuspelit vauhtiin – Kuka pysäyttäisi Kiekko-Espoon?
1.3.2020 15:54
Suomi-sarjassa on edessä puolivälierävaihe, jonne selvisi suoraan kuusi parasta ylemmän loppusarjan joukkuetta. Kaksi viimeistä joukkuetta ratkaistiin villi kortti -kierroksella. Ylemmän loppusarjan ylivoimaisesti voittanut Kiekko-Espoo ja kakkoseksi sijoittunut Forssan Palloseura lähtevät suursuosikkeina jahtaamaan Mestis-karsintapaikkoja.
Haastattelu
Riemu vei voiton Jyväskylän pystypainissa − "Me ansaitsimme tämän"
29.11.2019 8:00
Paikalliskamppailussa riitti tapahtumia, kun tuhatpäisen yleisön edessä pelanneet Riemu sekä D-kiekko taistelivat kaupungin herruudesta. Tällä kertaa Riemu oli se, joka lopulta voittajana turnajaisissa kruunattiin.
Artikkeli
Suomi-sarjassa paikalliskamppailu − Riemu rakentaa karnevaalin ja D-kiekko pyrkii pilaamaan pirskeet
28.11.2019 8:00
Suomi-sarjassa pelataan kauden ensimmäinen paikalliskamppailu, kun jyväskyläläisjoukkueet Riemu ja D-kiekko ottavat yhteen. Ottelutapahtumasta on kehkeytynyt jo varsinainen klassikko, sillä vuosi toisensa perään yleisöennätykset ovat paukkuneet rikki.
Artikkeli
Paineet kasautuvat Espoon suuntaan – Suomi-sarjan valmentajat haastattelussa
20.9.2019 10:00
Jatkoaika suoritti kyselykierroksen Suomi-sarjajoukkueiden päävalmentajille. Ennakkosuosikin paineita lyödään vahvasti Espoon suuntaan. Nykyinen sarjamalli kerää kiitosta, joskin ilmoille heitetään myös mielenkiintoisia ehdotuksia.