Amur, Janis Kalninš, Latvia
Raportti

Jokerit nollasi Amurin itsenäisyyspäivän kamppailussa

KHL | 6.12.2021 18:58 | Matias Lahtinen
Lokakuun lopussa nähty joukkueiden kauden ensimmäinen näytös oli tasainen. Suomen itsenäisyyspäivänä nähty kauden toinen kohtaaminen päättyi Jokerien voittoon 2– 0-lukemin.
Jokerit, Amur
Raportti

Amurin tiikereiltä vakuuttava esitys Jokereita vastaan – Lauri Marjamäki: "Ottelun aikainen aloitusaika vaikutti otteisiimme"

KHL | 28.10.2021 15:40 | Matias Lahtinen
Jokereiden kuuden ottelun vieraskiertue käynnistyi Amurin vieraana Habarovskissa, jossa nähtiin viihdyttävä sekä nopeatempoinen kiekkonäytös. Ottelu päättyi Amurin voittoon 2–1-lukemin.
Amur, Jokerit
Raportti

Jokerit opetti Amurin tiikereille, että jääkiekkopeli kestää 60 minuuttia tai ylikin

KHL | 25.2.2021 22:03 | Matias Lahtinen
Joukkueiden kauden toinen näytös päättyi yliajalla Jokerien juhliin 4–3-lukemin. Illan kamppailu oli tämän kauden viimeinen Helsingissä, sillä Jokerit pelaa tulevat pudotuspelinsä Venäjällä.
Kuvakooste

Jokereiden kausi kotimaan kamaralla päätökseen pitkän kaavan kautta

KHL | 25.2.2021 21:57 | Juuso Pellava
Venäjällä pudotuspelinsä pelaava Jokerit pelasi kevään viimeisen kotiottelunsa torstai-iltana Amur Habarovskia vastaan. Narripaidoilla ei ollut kiire tien päälle, sillä kotioloista nautiskeltiin aina jatkoajalle saakka.
Uutinen

Iiro Pakarinen palaa Jokereiden kokoonpanoon

KHL | 25.2.2021 17:34
Helsingin Jokerit lähtee viimeiseen runkosarjan kamppailuun käytännössä parhaalla mahdollisella joukkueella. Kokoonpanosta puuttuvat vielä Henrik Haapala, John Norman ja maalivahti Anders Lindbäck.
Jokerit, Amur, Iiro Pakarinen, Peter Regin
Ennakko

Viimeistä viedään, Jokerit isännöi keskinkertaista Amuria

KHL | 25.2.2021 16:11 | Nico Oksanen
Helsingin Jokerit pelaa KHL-kauden viimeisen runkosarjaottelunsa Hartwall Arenalla Amur Habarovskia vastaan. Ottelu on samalla viimeinen Hartwall Arenalla tällä kaudella.
Uutinen

Pitkään Amur Habarovskissa pelannut Tomáš Zohorna jättää seuran kesken kauden − taustalla halu keskittyä perheeseen

KHL | 28.1.2021 17:19
Hyökkääjä pelasi venäläisseurassa kuudetta kauttaan ollen sen kapteeni tällä kaudella. Hänen lähtöönsä vaikutti lähestyvä esikoislapsen syntymä.
Amur
Raportti

Amurintiikerin tassu kauhoi kaksi pistettä Jokerien lounastarjottimelta

KHL | 19.10.2020 15:02 | Matias Lahtinen
KHL-historian 12. kohtaaminen päättyi Amurin voittoon luvuin 4–1, aiemmista kohtaamisista Jokerit on napannut kahdeksan ja Amur kolme voittoa.
Uutinen

Nail Jakupovin seurakierros jatkuu − Ykkösvarauksen suuntana nyt Habarovsk

KHL | 15.6.2020 9:28
Nail Jakupovin seura vaihtui toisen kerran tämän kesän aikana.
Amur, Nail Jakupov
Uutinen

SKA kauppasi Sergei Plotnikovin Amuriin

KHL | 17.5.2020 20:54
Pietarin SKA riehui jälleen siirtomarkkinoilla, kun tällä kertaa joukkue kauppasi yhden huippuhyökkääjistään Amur Habarovskiin.
SKA, Amur, Sergei Plotnikov
Kuvakooste

Amur pidettiin aisoissa – Jokereille maukas voitto

KHL | 26.11.2019 21:37 | Juuso Pellava
Jokerit palasi voittokantaan peittoamalla Amur Habarovskin kotonaan lukemin 4–1. Ottelun sankariksi nousi Mikko Lehtonen, joka viimeisteli kaksi osumaa.
Raportti

Jokerit repi Amurin riekaleiksi – Kontiolan unelmamaali kutkuttavan lähellä

KHL | 26.11.2019 21:18 | Viljami Kalmari
Jokerit oli isäntä talossa, kun itäisen konferenssin hännillä mateleva Amur Habarovsk saapui vierailulle. Mikko Lehtonen osui 4–1-voitossa kahdesti, kun taas Amurin Tomas ja Hynek Zohorna jäivät täysin pimentoon.
Ennakko

Jokereille vieraita kaukaa idästä – Hartwall Arenalle saapuu Amur Habarovsk

KHL | 26.11.2019 14:08 | Matias Lahtinen
Läntisen konferenssin kahdeksannella sijalla oleva Jokerit haastaa Amur Habarovskin, joka on itäisen konferenssin toiseksi viimeisellä sijalla. Kotijoukkue seilaa kolmen ottelun pisteputkessa, vierailla on puolestaan voitto-ottelu alla.
Uutinen

Jokerit ja Amur Habarovsk kohtasivat aamiaisaikaan – kolmannen erän nukahdus oli liikaa helsinkiläisille

KHL | 17.11.2019 11:47
Jokerit matkusti Vladivostok-ottelun jälkeen Habarovskiin ja kohtasi Platinum Arenan isännän Amurin. Helsinkiläisten vieraskiertueen kolmas ottelu päättyi kotijoukkueen kannattajien juhliin joukkueen voitettua lukemin 4-1.
Amur, Jokerit, Hynek Zohorna, KHLfi, Jokerit
Raportti

Jokerit vaikeuksien kautta voittoon Amurin vieraana

KHL | 17.1.2019 15:19 | Tarmo Lyytikäinen
Jokerit oli vaikeuksissa Kaukoidän matkan päättävässä kamppailussa.
Raportti

Puntti-Pekka ja kolmosketju Jokerien sankareina Amur-voitossa

KHL | 5.9.2018 22:54 | Roope Määttä
Jokerien kolmosketju oli kovassa liidossa, kun joukkue kaatoi nousujohteisen peliesityksen jälkeen Amur Habarovskin numeroin 3-1. Jokereiden maalilla debytoinut Janis Kalnins oli niin ikään erinomaisessa vireessä.
Kuvakooste

Jormakka hääri kapellimestarina, kun Jokerit nappasi kauden toisen voittonsa

KHL | 5.9.2018 21:33 | Emil Hansson
Helsingin Jokerit ja Amur Habarovsk kohtasivat Helsingin keskiviikkoillassa. Amur pääsi yllättäen ensimmäisessä erässä johtoon, mutta toiseen ja kolmanteen erään Jokerit lisäsi kaasua ja nappasi pisteet kotiin lukemin 3-1.
Ennakko

Jokerit kohtaa Amurin – saako maanantain maaliryöppy jatkoa?

KHL | 5.9.2018 10:28 | Sanna Ravantti
Jokereiden voitokkaasti alkanut kausi jatkuu tänään ottelulla Amur Habarovskia vastaan. Molemmille joukkueille peli on runkosarjan toinen.