5

Kuvakooste

Tappara juhli sekä mestaruutta että voittoa paikallisvastustajasta

2.9.2023 14:55
U20 SM-sarja alkoi Tampereella paikallisottelulla, jonka aluksi juhlittiin Tapparan viime kauden mestaruutta. Hakametsässä nähtiin Tappara-video, Mikko Leinosen puhe ja mestaruusviirin nosto kattoon. Itse ottelu oli melko yksipuolinen isäntäjoukkueen näytös. Loppulukemat kirjattiin Tapparalle 5−1.
Timanttikuva

Timanttikuva: Tapparalla myös nuoret ovat terästä

1.9.2023 21:30
Tapparan U20 SM-sarjan mestaruusviiri nostettiin Hakametsän kattoon paikallisottelun alla. Edellisestä mestaruudesta oli ehtinyt vierähtää 19 vuotta.
Kuvakooste

Tappara voitti U20-ikäluokan Suomen mestaruuden

7.4.2023 9:00
Helsingin Pirkkolassa pelattiin keskiviikkona neljäs U20-loppuottelu Jokerit–Tappara. Tappara voitti ottelun 6–2 ja Suomen mestaruuden. Tappara oli fyysisesti vahvempi ja voitti selkeästi enemmän kaksinkamppailuja.
Kuvakooste

U20 SM-sarjan runkosarja päätökseen – Tappara ykkönen

5.3.2023 1:47
U20 SM-sarjan päätöskierros pelattiin lauantaina. JYPin ja Tapparan välisessä kamppailussa ei panoksia enää ollut. JYP nappasi sarjapisteet itselleen lopputuloksen ollessa 9–6. Sarjan ykköseksi itsensä kiekkoili Tappara, joka kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella KalPan. Muut otteluparit ovat Jokerit ja Pelicans, TPS ja HIFK sekä Ässät ja KooKoo.
Haastattelu
Isän ja pojan yhteishaastattelu: Tappara-lupaus Topi Rönnin urheilijapolku on sisältänyt useita eri lajeja
23.2.2023 7:00
Tapparan nuori lupaus Topi Rönni on tullut jääkiekkoa seuraavalle yleisölle tutuksi Tapparan junioriputkesta sekä Leijonien nuorisomaajoukkueista. Jatkoaika kävi kyselemässä Topilta ja kehityksen mahdollistajana suuressa roolissa olleelta isältään Heikiltä, kuinka tähän pisteeseen on päädytty ja miten maailma on vuosien varrella maannut.
Kuvakooste
Tasainen ja jännittävä U20 SM-sarjan kamppailu Tampereella
4.2.2023 1:59
U20 SM-sarjaottelussa Tampereella kohtasivat toisensa Tappara ja JYP. Tasainen, vauhdikas ja jännittävä kamppailu päättyi jatkoajalla Tapparan 4-3-voittoon.
Kuvakooste
Tappara taipui TUTOlle Kupittaalla
11.9.2021 9:30
TUTOn U20-joukkue voitti Tapparan U20-joukkueen Kupittaalla pelatussa ottelussa maalein 3–2. Voittomaalikilpailuun saakka venynyt ottelu oli tasainen ja pitkään maaliton. Tappara nousi johtoon toisen erän lopussa, mutta TUTO nousi takaa ohi kolmannessa erässä. Kotijoukkue kuitenkin menetti mahdollisuutensa kolmeen pisteeseen kolmannen erän lopussa, kun Jere Kivimäki onnistui tasoittamaan pelin.
Haastattelu
14-vuotiaana yksin Suomeen – Tapparan Tomáš Hamara jätti kotimaansa ja perheensä jääkiekon takia
15.2.2021 12:49
Vuodet Suomessa ovat olleet rankkoja mutta antoisia: Hamara on oppinut rakastamaan saunomista ja viime keväänä syntyi sopimus Tapparan liigajoukkueeseen. Tapparan U20-joukkueen puolustaja nähtiin syksyllä liigajoukkueen mukana Rauman Pitsiturnauksessa ja harjoitusottelussa Turussa.
Kuvakooste
Rinkelinmäellä jännitys säilyi summerin pirinään asti
1.12.2018 8:30
Perjantai-iltana Hämeenlinnan Ritari Areenalla vastakkain pelasivat HPK:n ja Tapparan U20-joukkueet. Kamppailu oli tiukkaa, mutta ottelu ratkesi vieraiden hyväksi Tapparan voittaessa 4–3 luvuin.