Uutinen

KJT Haukkojen naisten toiminta loppuu − "Tapahtumat kuitenkin heijastelevat naisten jääkiekon tilaa Suomessa"

17.5.2023 18:02
KJT Haukkojen naisten edustusjoukkueen toiminta päättyy, vaikka se ansaitsi paikan Naisten Mestiksestä viime kauden päätteeksi. Syyksi seura ilmoittaa pelaaja- ja resurssipulan. Hyökkääjä Riikka Mikkosen mukaan suomalainen jääkiekkoväki voisi tehdä naisten jääkiekon eteen enemmän.

Kuvakooste

TPS:n pääsarjapelaajat auttoivat kakkosjoukkueen voittoon KJT Haukoista Naisten Mestiksen karsinnoissa

16.12.2022 11:00
Naisten Mestiksen karsinsarjojen kaksi kolmanneksi jäänyttä joukkuetta kohtasivat toisensa Turun Impivaarassa. Kotijoukkue TPS osui kahdesti, KJT Haukat ei kertaakaan, joten lopputulokseksi merkattiin 2–0. Ottelu ei vielä ratkaissut joukkueiden lopullista kohtaloa, sillä kumpikin joukkue kohtaa vielä Kärppien akatemiajoukkueen viikonloppuna pelattavissa otteluissa.
Kuvakooste

HIFK:lle kauden toinen tappio – KJT Haukat yllätti Liiga-nousijan

8.3.2019 23:01
KJT Haukat yllätti edellisellä kierroksella Liiga-nousunsa ensi kaudelle varmistaneen HIFK:n Naisten Liigan karsintasarjan ottelussa Keravan jäähallissa lukemin 3–2. KJT Haukkojen tehohetki osui toisen erän alkuun, kun joukkue karkasi kolmen maalin johtoon alle neljässä minuutissa. HIFK nousi vielä taistelemaan ottelun voitosta, mutta ei päässyt yhtä maalia lähemmäksi ja kärsi näin ollen koko kauden toisen tappionsa. Aiempi tappio oli liki viiden kuukauden takaa lokakuun puolivälistä, jolloin Bluesin Liiga-naisilla vahvistettu EKS voitti HIFK:n samoin 3–2-lukemin.