Uutinen

Mestarien liiga täydentyy slovakialaisella villin kortin joukkueella − Slovan Bratislava korvaa poliittisen kuohun keskellä olevan Junost Minskin

10.6.2021 21:39
CHL varmisti turnauksen viimeisen joukkueen. Villin kortin saanut Bratislavan ylpeys korvaa turnauksesta poistetun Junost Minskin.

8.6.2021 13:01
CHL:n hallitus päättää valkovenäläisseuran kilpailupaikan täyttämisestä myöhemmin.
Uutinen

Leksands IF kieltäytyy matkaamasta CHL-otteluun Minskiin

21.5.2021 18:36
Ruotsalaisjoukkue Leksands IF ei ole matkustamassa Valko-Venäjälle ensi kaudella, kun joukkueen on määrä kohdata Junost Minsk CHL:n alkulohkossa.
Uutinen

Pelit loppuivat viimeisessäkin kiekkosarjassa – Junost Minsk juhlii Valko-Venäjän mestaruutta

3.4.2020 21:34
Koronavirusuhasta huolimatta jatkunut Valko-Venäjän kiekkoliiga tuli luonnolliseen päätökseensä, kun valtaseura Junost Minsk vei mestaruuden viiden ottelun finaalisarjan jälkeen.
Uutinen

Valko-Venäjällä pelataan nyt maailman ainoaa huippujääkiekkoa – Ottelut ovat jokaisen suomalaisen katsottavissa

19.3.2020 20:31
Valko-Venäjän Ekstraliga on nyt jääkiekkofanille arvossa arvaamattomassa.
Raportti
Yhdeksäs kerta toden sanoo − Junost Minsk seuran ensimmäiseen CHL-vierasvoittoon Pelicansin kustannuksella
9.10.2019 22:12
Pelicans hävisi kotonaan tärkeän CHL-kamppailun valkovenäläiselle Junost Minskille maalein 2−4. Lahtelaiset eivät kyenneet ehjään peliin tärkeässä ottelussa ja Junost haki vahvan vieraspelaamisen turvin sarjapisteet pois. Voitto oli Junostille sen ensimmäinen CHL:n vieraskaukalossa.
Kuvakooste
Turkuhallin watergate, puuttuvat katsojat ja muutama maali
9.10.2018 21:43
TPS voitti sinänsä merkityksettömän CHL-ottelun Junost Minskiä vastaan maalein 3 - 1 eikä mitään suuria yllätyksiä päästy todistamaan. Ottelulle kuvaavaa oli pieni yleisömäärä ja jään huono kunto. Vettä loiskunutta jäätä taivasteltiinkin kolmannen erän alussa useampi minuutti.