Voutilainen: "En tiedä mietimmekö pelin tärkeyttä liikaa"

LIIGA / Haastattelu
Voutilainen oli tappion jälkeen pettynyt mies.
Kuva © Miikka Jääskeläinen - http://jaakiekko.kuvat.fi

Kärpät oli keskiviikkona läpi ottelun hallitsevampi osapuoli ja korjasi varsin ansaitun voiton. Tapparan hyökkääjä Jukka Voutilainen oli siitä silmin nähden pettynyt.

− On vaikea sanoa miksi tänään peli meni näin. Joka peliin lähdemme tekemään parhaamme, ja tänään emme siihen pystyneet. Tulos on tuo mikä on.

− Emme saaneet kovinkaan montaa kiekonriistoa aikaiseksi. Kärpät oli ehkä juuri tuon maalin verran parempi. Kyllä tämä tappio harmittaa melko lailla.

Mitkä ovat sitten ne syyt, miksi Tappara ei pystynyt parhaalla tasollaan pelaamaan?

− En tiedä menikö latauksemme hieman yli tai mietimmekö pelin tärkeyttä liikaa. Emme vain päässeet lähellekään parastamme, kommentoi Voutilainen.

KalPasta Tapparan riveihin siirtoikkunan umpeutumisen kynnyksellä siirtynyt hyökkääjä vastasi ottelussa joukkueensa ainoasta maalista. Osuma oli erittäin hienon ylivoimakuvion tulos.

− Josh Green teki maalin edessä hyvää maskia ja Antti Erkinjuntilta sain hyvän syötön. Pääsin siitä kivasti pyyhkäisemään ja osuikin kiekko hyvin lapaan, kertasi Voutilainen osumaansa.

Tapparalla on seuraava mahdollisuus voittaa Suomen mestaruus tulevassa kuudennessa finaalissa, joka pelataan perjantaina Tampereen Hakametsässä.

− Nyt huollamme itseämme, verryttelemme ja valmistaudutumme seuraavaan peliin. Samaa rataa eteenpäin mennään.

−  Nämä ottelut ratkeavat yleensä maalin erolla suuntaan tai toiseen. Meidän pitää yrittää keksiä jotain, jolla saamme perjantaina sen maalin eron oikeaan suuntaan, päätti Voutilainen.

» Lähetä palautetta toimitukselle