Vilttiketjusta ratkaisijaksi noussut Manninen ei tiedä syytä vähäiselle peliajalleen

LIIGA / Haastattelu
Manninen hyödynsi pienen peliaikansa tehokkaasti.
Kuva © Aleksi Manninen aleksi.manninen@jatkoaika.com
Edellisessä ottelussa lähinnä vaihtopenkkiä kuluttanut Oskari Manninen nousi ratkaisijaksi, kun HPK tasoitti hänen maalillaan ottelusarjan JYPiä vastaan.

HPK:n puolustaja Oskari Manninen laukoi ottelun voittomaalin toisessa erässä. Ensimmäisessä puolivälieräottelussa Manninen sai alle kaksi minuuttia peliaikaa, nyt sitä kertyi alle yhdeksän minuuttia.

− Kyllähän se maali hyvää teki. Olin pienessä roolissa edellisessä pelissä, ja nyt sain paikan näyttää ja tehtyä maalinkin, Manninen tunnelmoi ottelun jälkeen.

Alkukaudesta Manninen oli joukkueensa avainpuolustajia ja pelasi paljon. Syytä pudotuspelien vähäisiin peliminuutteihin hän ei tiedä.

− En tiedä miksi näin on, eikä sitä tarvitse miettiäkään. Sen mitä pelaan, pelaan niin hyvin kuin pystyn.

Pudotuspelien hengessä Mannisella ei ole omien sanojensa mukaan myöskään mitään vammoja, jotka selittäisivät vähäisen peliajan.

HPK selvisi JYPin alkurynnistyksestä, jossa vierasjoukkue loi maalipaikkoja liukuhihnalta. Avauserän puolivälin jälkeen Kerho sai juonesta kiinni ja käänsi hallintaa itselleen. Puolustuspaketti kesti loppuun asti, eikä aiemman ottelun kaltaista passivoitumista tapahtunut.

− Me paransimme kamppailupeliämme ja sillä saimme voiton. Emme lähteneet liikaa puolustamaan yhden maalin johtoa ja uskalsimme jatkaa hyökkäämistä. Saimme luotua myös paikkoja lisämaaleihin, Manninen analysoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle