TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Vanha mestari ei jätä jäynää kostamatta: "Herkät kohdat täyteen redhot-balsamia"

LIIGA / Haastattelu
Ari Vallin hallitsee somen ja jäynät.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Mikäli teet mielestäsi hyvän jäynän, kannattaa varautua myös vastajäynään. Ainakin mikäli jäynän kohteena on "Vanha mestari" Ari Vallin.

KooKoon kapteeni Ari Vallin tunnetaan myös nimellä "Vanha mestari". Ikinuori puolustaja on myös aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä. Pilke silmäkulmassa on Vallinin tavaramerkki, mutta taannoin kahdeksan mestaruuden miehen huumori oli hetken aikaa koetuksella.

Vallin oli ollut seuraamassa Nuorten leijonien otteita Helsingissä. Illalla kotiin palatessaan häntä odotti yllätys, jonka olivat järjestäneet joukkuetoverit Mikael Kurki ja Tomi Peltonen.

"Pari päivää katselin niitä kalsareita samalla paikalla ja ihmettelin, miksei hän käytä niitä"

Asunnon ovi oli peitetty alumiinifoliolla ja sisältä paljastui lisää. Koko olohuone oli vuorattu. Kuten Vallin Instagram-tilillään jakamallaan videolla toteaa, oli kahdeksan mestaruuden miehelle sillä kerralla pelkkää hopeaa tarjolla.

− Pojat olivat jääneet sinne pelaamaan Pleikkaria. En tiedä, olivatko jo etukäteen miettineet, että tehdäänpäs Vanhalle mestarille jäynä, Vallin pohtii.

− Ihan hauskoja jäyniä, vaikka siinä kohtaa se ei naurata, kun kello on puoli kaksitoista ja seuraavana päivänä on peli. Parikymmentä minuuttia revin folioita pois. Viisi rullaa siihen oli mennyt. Onneksi eivät kelmua laittaneet, sitä olisi ollut ilkeämpi repiä.

Kuten Vallin Instagram-tilillään totesi, asiaa ei paineta villaisella. Ensimmäisenä Vanhan mestarin jäynän sai tuta Kurki. Kosto oli suloinen, tai Kurjen tapauksessa pikemminkin kirvelevä.

− "Jimmy" jätti kalsarit kopissa omalle paikalleen ja lähti punttisalille. Laitoin sitten niistä herkän kohdan täyteen redhot-balsamia, Vallin virnuilee muistellessaan vastajäynäänsä.

Vallin joutui kuitenkin odottelemaan odotettua pidempään. Vaikka ansa olikin viritetty heti, ei se lauennutkaan heti.

− Ne olivat jotkut treenikalsarit. Hän ei käyttänytkään niitä vähään aikaan. Pari päivää katselin niitä kalsareita samalla paikalla ja ihmettelin, miksei hän käytä niitä. En itse lopulta edes heti huomannut, että hän oli laittanut ne jalkaan.

Vallin tietysti latasi Instagram-tililleen videon, jossa hän tiedustelee Kurjen tuntemuksia.

Peltonen joutuu vielä elämään pelossa. Vallinilla onkin muutama jäynä jo mielessä, mutta niitä ei luonnollisesti voi paljastaa. Lopputulos on kuitenkin todennäköisesti nähtävissä sosiaalisessa mediassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle