Uusitalo kutsui porilaiset torille

LIIGA / Haastattelu
Ville Uusitalo otti mestaruudesta kaiken irti.
Kuva © Mikko Ruohola http://mikko.ruohola.org/
Ässäkapteeni Ville Uusitalo pyöri kentällä kyyneleet silmissä, kun mestaruus oli ratkennut. Puolustaja käytti vilkkaasti käsiä apuna ilmaisussaan, sillä sanat eivät halunneet tulla ulos.

- On ollut kyllä sellaista tunteiden vuoristorataa, että välillä ei ole oikein tiennyt miten päin pitäisi olla. Nyt on aika huikea fiilis, Ville Uusitalo puuskutti ja katseli samalla villiintynyttä yleisömerta.

34-vuotias patakippari löysi oivan mittarin tunneryöpylleen.

- Ainoastaan tyttären syntymä oli yhtä hienoa kuin tämä.

Uusitalon perheestä napattiinkin potretti, jossa oli tyttären lisäksi myös poika. Energinen puolustaja totesi, että summerin soiminenkaan ei tuonut vielä lopullista helpotusta.

- Kanada-maljan nostaminen jännitti ihan älyttömästi, etenkin kun otin sen vastaan Suomen kaikkien aikojen kiekkoilijalta, Veli-Pekka Ketolalta.

Kapteenin velvollisuudet eivät loppuneet vielä juhlien alkumetreilläkään. Uusitalo otti tehtäväkseen huolehtia kaikkien porilaisten yhteenkuuluvuuden tunteesta.

- Haluan juhlia tätä mestaruutta joukkueen ja perheen kanssa, se on selvä. Mutta vielä enemmän haluan juhlistaa tätä kaikkien fanien ja porilaisten ihmisten kanssa. Kaikkien pitää ilmestyä lauantaina torille, puolustaja vaati.

» Lähetä palautetta toimitukselle