Uusi päätoimittaja Antti Pärnänen haluaa olla lukijoiden ja tekijöiden palvelija

LIIGA, MESTIS, MAAJOUKKUE / Haastattelu
Uusi päätoimittaja suuntaa työhönsä innolla.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Jatkoajan uutena päätoimittajan aloittaa kesäkuun puolivälistä Antti Pärnänen. Kokenut kiekkomies ja journalisti lähtee tehtäväänsä intoa puhkuen.

Antti Pärnänen on toiminut suomalaisissa kiekkopiireissä jo pitkään. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa useissa maakuntalehdissä, Radio Helsingissä, Music Televisionilla, Urheilusanomissa ja Ilta-Sanomissa sekä Jääkiekon SM-liiga Oy:n viestintä- ja PR-päällikkönä.

Nyt edessä on uudenlainen haaste, kun Jatkoajan hallitus valitsi Pärnäsen verkkolehden päätoimittajaksi. Toimituksen nokkamiehenä hän ottaa soihdun vastaan peräti viisi vuotta päätoimittajana aiemmin toimineelta Antti Wennströmiltä.

− Tahdoin Jatkoajan päätoimittajaksi, koska Jatkoaika on merkittävä suomalainen jääkiekko- ja mediatoimija ja jatkoaikalaisten intohimo sekä yhteishenki ovat käsite. On suuri kunnia, että minut haluttiin tähän pestiin. Kiitän Jatkoajan hallitusta luottamuksesta, Pärnänen kertoi valintansa jälkeen.

− Jatkoaika on Suomen kattavin jääkiekkotiedotusväline. Lajia ei käsitellä missään muualla yhtä monipuolisesti. Saitti on vireä, ja tekijäkunta laaja. Tulen tunnettuun taloon ja hyvään nykytilanteeseen.

Jatkoajan verkkolehti täytti vuoden alussa jo 16 vuotta. Se on jatkuvasti muuttuvassa mediamaailmassa pitkä aika, ja nyt aikanaan haastajana kentälle tulleella medialla on tärkeää pysyä uudistumisen vauhdissa mukana.

− Kehitämme yhdessä lukijoille yhä laaja-alaisempaa, syvällisempää ja antoisampaa sisältöä. Panostamme strategiavetoisuuteen, video- ja podcast-tuotantoon sekä hitaaseen journalismiin. Se on huikean mielenkiintoinen tavoite.

Kaikki Jatkoaikaan sisältöä tuottavat tekijät ovat toiminnassa mukana vapaaehtoisina. Kuitenkin Jatkoajasta on verkkolehden historian aikana työllistynyt kymmeniä toimittajia vakituisiin työsuhteisiin lähes kaikkiin urheilusta kirjoittaviin suomalaisiin medioihin. Toimituksen henki ja tekijöiden innostus ovat merkityksellisiä myös Pärnäselle.

− Minulle on tärkeää vaalia Jatkoajan henkeä ja tekijöiden ainutlaatuista paloa. Arvostan suunnattomasti jokaisen tekijämme intohimoa lukijoiden palvelemiseen. Minä puolestani olen sekä lukijoidemme että tekijöidemme palvelija.

Pärnänen haluaa Jatkoajan säilyttävän juurensa sekä asemansa suomalaisten kiekkomedioiden kärjessä.

− Jatkoaika on uuttera, luotettava ja rohkea tiedotusväline. Oli lukijan mielenkiinnon pääkohde sitten esimerkiksi NHL, KHL tai naiskiekko, kaikki kiinnostava löytyy Jatkoajasta.

» Lähetä palautetta toimitukselle