USA:n päävalmentaja hehkutti erikoisen kuvion tulosta: "Täydellinen laukaus"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Yhdysvallat iski Venäjän verkkoon neljä maalia, joista yhden tyhjään maaliin.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Yhdysvallat on etenemässä vakuuttavasti kohti Ostravan-lohkon voittoa. Joukkueen päävalmentaja oli tyytyväinen Venäjä-voiton jälkeen.

USA jatkoi vastustajiensa kyykyttämistä voittamalla Venäjän 4−2. Yhdysvaltojen päävalmentaja Todd Richards oli syystäkin tyytyväinen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

− Mielestäni tämä oli hyvä lätkäpeli. Olen ylpeä pelaajistani, sillä pelasimme kovan pelin hyvää ja taitavaa Venäjää vastaan. Venäjä on vaarallinen joukkue, Richards sanoi.

Richardsilta kysyttiin myös Yhdysvaltojen erikoisesta ylivoimakuviosta, jossa hän peluutti kolmea puolustajaa. Torey Krug iski Yhdysvallat 2−0-johtoon juurikin tuolla kuviolla.

− Se ei ole normaalia, mutta nuo puolustajat ovat mahtavia laukojia. Näin maalin hyvästä kulmasta, ja laukaus oli täydellinen.

Oleg Znarok oli lehdistötilaisuudessa virkaveljeään vaisummalla päällä.

− Ottelun häviäminen ei ole ikinä hyvä asia, varsinkaan USA:ta vastaan, mutta tämä ei ole katastrofi. Turnaus on vasta alussa, Znarok sanoi.

Päävalmentajien vapaan puheenvuoron jälkeen yhdysvaltalaistoimittaja tiedusteli Znarokin mielipidettä Artemi Panarinista, koska chicagolaiskannattajat ovat toimittajan mukaan hyvin innoissaan hänestä. Panarinin on määrä pelata Chicago Blackhawksissa ensi kaudella.

− En ikinä kommentoi, kuka pelasi hyvin ja kuka huonosti, Znarok vastasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle