U18: Kärpät-pelaaja Koblizek oli murtunut Yhdysvaltojen voitettua

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Radek Koblizek.
Kuva © Mika Kylmäniemi - mika@photomotion.org
Tšekki jäi vaille mahdollisuuksia Yhdysvaltoja vastaan, kun jenkit voittivat päivän ensimmäisen puolivälieräottelun lukemin 7-2. Tšekkien Kärpät-pelaaja Radek Koblizek oli pettynyt taiston tauottua.

Yhdysvallat nappasi välieräpaikan Tšekin nenän edestä lukemin 7-2. Jenkit tulivat otteluun hyvällä temmolla ja asenteella. Käytännössä ottelu oli ohi jo 20 minuutin pelin jälkeen, kun Yhdysvallat johti ottelua lukemin 4-0.

Oulun Kärppien A-nuorissa kuluneen kauden pelannut Radek Koblizek oli hyvin pettynyt ottelun jälkeen.

"Yritin parhaani, mutta se ei ollut tarpeeksi"

− Halusimme edetä välieriin ja uskoimme, että pystymme voittamaan tämän ottelun. He olivat tänään parempia. Muuta en osaa sanoa tällä hetkellä. Olemme hyvin pettyneitä, Koblizek mietti ottelun jälkeen.

Tšekki onnistui viimeistelemään kaksi osumaa Yhdysvaltojen verkkoon. Toisesta vastasi Jakub Zboril ja toisesta Pavel Zacha. Tämä kentällinen oli ainut tšekkiläisiltä, joka onnistui tekemään kunnolla peliä Yhdysvaltoja vastaan.

Koblizek ei ollut tyytyväinen myöskään omaan pelaamiseensa ottelun jälkeen.

− Yritin parhaani, mutta se ei ollut tarpeeksi. Vaikea sanoa oikein mitään, kun hävisimme 7-2. En onnistunut tänään, Koblizek harmitteli.

Tšekin taival turnauksessa oli vaikea. Suomi voitti keskieurooppalaiset turnauksen avausottelussa lukemin 6-1. Turnauksen aikana parantanut tšekkiläisnippu ei kuitenkaan saanut kruunua turnaukselleen.

− Turnauksen käännekohta oli ehkä se, kun hävisimme Kanadalle. Tiesimme, että jos voitamme Sveitsin, niin joudumme pelaamaan Yhdysvaltoja vastaan.

− Mielestäni pelasimme kuitenkin paremmin kuin Kanada kolmannessa ottelussamme. Luulen, että kun olisimme sen ottelun voittaneet, niin sitten olisimme päässeet välieriin, Koblizek päättää.

» Lähetä palautetta toimitukselle