TUTO laski neljä maalia avauserässä − Kapteeni Karlsson: "Mielestäni tulimme hyvin pelin alkuun"

MESTIS / Haastattelu
Jere Karlsson on ollut TUTOn kapteeni Niclas Luceniuksen ollessa pelikiellossa.
Kuva © Timo Savela

TUTOn avauserä oli karmaiseva. Ensimmäisen kerran verkko heilui ajassa 1.40, ja KeuPa tulitti kiekon yhteensä neljä kertaa turkulaismaaliin avauserässä. TUTO-kapteeni Jere Karlssonin mukaan joukkue sai hyvän alun ottelulle.

− Mielestäni tulimme hyvin pelin alkuun. Pyöritimme parit ensimmäiset vaihdot koko ajan KeuPan päädyssä. Sitten he saivat maalin heti ensimmäisestä hyökkäyksestä, ja sen jälkeen peli sekosi hetkeksi.

Ensimmäisellä erätauolla Karlsson kapteenin roolissa kävi läpi perusasioita ja painotti avauserän unohtamista.

− Sanoin kopissa, että unohdetaan avauserä ja otetaan uusi alku toiseen erään. Lisäksi painotin, että oman hyvän tekemisen kautta lähdemme jauhamaan kärsivällisesti.

TUTO oli toisen erän niskan päällä, ja kolmas erä oli tasaista vääntöä. Karlsson löysi tappiosta huolimatta pelistä asioita, joita ottaa mukaan keskiviikon Keuruun reissulle.

− Annoimme hyvin painetta ja olimme paremmalla jalalla kuin KeuPa liikenteessä. Saimme paljon riistoja ja maalipaikkoja, sekä pyörimme paljon keuruulaisten päädyssä. Nämä asiat ehdottomasti mukaan Keuruulle, Karlsson kertoi loppukaneettina.

» Lähetä palautetta toimitukselle