Tuokkola: "Sori, mutta nyt on hieman tyhjä olo"

LIIGA / Haastattelu
Tuomas Tuokkola kertasi pelin ja kauden ytimekkäästi ja suuntasi joukkueensa luo.
Kuva © Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com

Ilveksen päävalmentajan Tuomas Tuokkolan ajatukset olivat haikeat, mutta tyytyväiset tappiosta huolimatta. Äärettömän raskaan HIFK-tappion jälkeen Tuokkola korosti ylpeyttä omaa joukkueettaan kohtaan.

− Päällimmäisenä mielessä on se, että h*****in kova työ tehtiin ja kaikkemme panimme peliin mitä pantavissa oli. Ainakin kaaduimme saappaat jalassa, Tuokkola sanoi.

− Aikamoinen kausi oli, mutta hyvä kausi, joka loppui tähän. Sori, mutta nyt on hieman tyhjä olo.

"Onnistunut kausi"

Ilveksen ja HIFK:n sunnuntain ottelu syöpyi jokaisen paikalla olevan mieliin pitkäksi ajaksi. Tuokkolaa ennätys ei paljoa lohduta, mutta hän jaksoi silti analysoida peliä.

− Hieno asia (ennätys), ja hieno jääkiekko-ottelu. Molemmat panivat kaikkensa likoon. Ensimmäinen 60 minuuttia oli tunnetta ja taistelua, minkä jälkeen haettiin sitä maalia. Ikimuistoinen hetki ja onnittelut IFK:lle.

− Mielestäni me olimme hyvä jengi molemmissa peleissä, ja molemmissa peleissä oli maalin marginaali. Ei pomppinut meille, mutta meillä oli paikkamme ylivoimalla ja kaksi rangaistuslaukaustakin. Tässä kävi näin. En tiedä lopullista peliaikaa, mutta aika h*****in paljon. Onnistunut kausi, Tuokkola summasi ja suuntasi joukkueensa luo.

» Lähetä palautetta toimitukselle