TsSKA:n sankari Platt: "Kaikki kunnioitus Jokereille"

KHL / Haastattelu
Geoff Platt pääsi tuulettamaan voittomaalia jatkoerässä.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
TsSKA Moskovan Geoff Platt oli yhtä hymyä voitetun ottelun jälkeen. Torontosta kotoisin oleva laitahyökkääjä ratkaisi neljännen puolivälierän ja koko ottelusarjan jatkoerämaalillaan TsSKA:lle.

Uransa toista jaksoa TsSKA Moskovan riveissä pelaava Geoff Platt ratkaisi tiukan ottelun Jokereita vastaan ajassa 75.29 syntyneellä maalillaan. Plattin iskemä maali toi TsSKA:lle 1−0-voiton ja samalla ratkaisi koko ottelusarjan.
Vaikka ottelusarja meni voitoin 4−0 Moskovaan, Platt kehui suunnattomasti Helsingin Jokereita.

− Jokerit oli todella hankala vastustaja. Voitimme heidät kolmesti jatkoerässä, ja kaikki pelit olivat todella tiukkoja vääntöjä, jotka olisivat voineet päättyä miten tahansa. Me annamme kaiken kunnioituksen vastustajallemme, sillä he tekivät meidän pelaamisesta äärimmäisen vaikeaa.

TsSKA:sta puhuttaessa nostetaan esiin materiaalin laajuus ja sen korkea taitotaso. Platt nostaa loistavasti esiin syyn, miksi Moskovan suurin jääkiekkojoukkue on niin hyvä kuin se on.

− Meillä on todella leveä kokoonpano. Kaikki neljä ketjua pelaavat samaa peliä. Kaikki kunnioittaa pelitapaa. Normaalisti joukkueilla on kaksi tuloskenttää ja kaksi rouhijakenttää, mutta meillä jokainen ketju pystyy ratkaisuihin. Joka vaihdossa pystymme kääntämään peliä vastustajan alueelle ja luomaan sitä kautta paikkoja.

Platt venyi viime keväänä KHL:ssä TsSKA:n kanssa Gagarin Cup-finaalien seitsemänteen otteluun. Tuolloin TsSKA hävisi Metallurg Magnitogorskille kotijäällään mestaruuden. Platt näkee, että viime kauden tappio voidaan tällä kaudella kääntää voitoksi.

− Meidän joukkueemme tavoite on voittaa Gagarin Cup. Uskon, että viime kauden viimeisen pelin tappiosta kotijäällä on tällä hetkellä hyötyä, sillä emme halua tuntea enää sitä pahaa tunnetta uudelleen.

» Lähetä palautetta toimitukselle