TPS-käskijä Kaskinen joukkueensa hermolukosta: "Laukaisimme sitä raivolla ja hurtilla huumorilla"

LIIGA / Haastattelu
Kalle Kaskinen oli luottavainen omaan joukkueeseensa tappiosta huolimatta.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
TPS:n alku oli jälleen vaisu ja SaiPa sai otteen pelistä heti alusta alkaen. Turkulaisten hermolukko on näkynyt jo neljän pudotuspelin alussa.

TPS:n ongelmana ottelusarjassa SaiPaa vastaan ovat olleet huonot otteluiden alut lukuun ottamatta viime lauantain murskavoittoa. Sama ongelma toistui myös tänään, kun turkulaiset pelasivat erittäin huolimattomasti ja hukkasivat kiekkoja SaiPa-miehistölle.

— Todella hermostunut alku, oikeastaan koko ensimmäinen erä lähes koko joukkueelta. Työmiesosasto taklasi ja painoi töitä, TPS-käskijä Kalle Kaskinen kommentoi pelin alkua.

— Koitimme pumpata rohkeutta ja uskoa joukkueeseen, mutta joku nyt on ja se pitää saada laukaistua. Laukaisimme sitä ensiksi raivolla ja sitten hurtilla huumorilla, niin saimme ilmeen toiseen erään, Kaskinen pohjusti joukkueen metodeja.

TPS:n peli parantui ottelun edetessä niin kuin edeltävissä otteluissa. Tänään ratkaisijoita ei kuitenkaan löytynyt ja TPS:n maaliton putki venyi yli viiden erän mittaiseksi.

— Toiseen erään saimme raivoa takaisin ja uskoa tekemiseen. Siinä oli muutama maalipaikkakin, mutta emme saaneet palkintoa. Maalille murtautuminen on kova haaste, ja sitä raivoa tarvitsemme lisää. Emme ole saaneet kiekkoja maalille eikä irtokiekkoja sisään, Kaskinen avasi maalinteko-ongelmaa.

Kaskisen mielestä peli oli paluu kahteen ensimmäiseen kohtaamiseen. TPS-käskijä oli kuitenkin luottavainen huomista ottelua ajatellen.

— Tänään mentiin siihen suuntaan, mitä ensimmäiset pelit olivat. Meni pystypainiksi ja sai roikkua. Tuomarit eivät tule meitä auttamaan, vaan meidän pitää auttaa itse itseämme.

— Pistämme puhdasta paitaa päälle ja hoidamme homman kotiin, Kaskinen naulasi huomisen Lappeenrannan reissun.

» Lähetä palautetta toimitukselle