TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Toni Koivisto: Tuntuu loistavalta!

LIIGA / Haastattelu
Laitahyökkääjä Toni Koivisto nousi Jokerit-Kärpät -ottelun ratkaisijaksi viimeistelemällä voittomaalin jatkoajalla. Koiviston mukaan Kärpät pelasi läpi ottelusarjan joukkueena paremmin kuin Jokerit.

Huimaan pudotuspelivireeseen päässyt Toni Koivisto iski tehot 2+1 viidennessä puolivälieräottelussa Jokereita vastaan. Ajassa 67,34 Koiviston lavasta lähtenyt jatkoaikamaali tiesi Jokereille aikaista kesälomaa ja Kärppien selviytymistä neljän parhaan joukkoon.

- Yksi urani makeimmista maaleista. Oli hienoa ratkaista tällainen peli, varsinkin kun menimme jatkoon. Tuntuu loistavalta, Koivisto hehkutti voittomaaliaan.

- Tilanne tuli yllättäen. Kiekko pomppasi eteeni ja ehdin ajatella, että ammun ylös, Koivisto kuvaili jatkoaikaosumaansa.

- Jouduimme jatkoajalla alivoimalle, mutta onneksi jätkät pelasivat loistavasti. Saimme siihen perään ylivoiman ja sitten ratkaistua pelin.

Jari Viuhkolan ja Kristian Kuuselan kanssa samassa ketjussa pelaava Toni Koivisto aloitti pudotuspelit kiikaritehoilla, mutta kahdessa viime pelissä on syntynyt mukavasti kolme osumaa ja yksi syöttöpiste.

- Meillä oli ensimmäisissä pudotuspeliotteluissa koko kenttänä vaikeaa. Yritimme ja taistelimme, mutta emme vain saaneet tehoja irti. Torstain pelissä Oulussa saimme pään auki, ja nyt jatkoimme siihen mihin jäimme.

- Jatkossa meidän pitää tehdä kovasti töitä ja pelata kenttänä yhteen. Olemme parantaneet koko ajan
Kärpät voitti torstaina Jokerit murskaavasti 6-1, ja moni varmasti odotti, että sama tahti jatkuu Helsingissäkin.

- Sarja on aina vaikea katkaista. Pelasimme tosi ehjää peliä ja puolustimme hyvin. Teimme tarvittavat maalit ja se riitti.

Koivisto vastasi myös Kärppien ensimmäisestä maalista, joka syntyi, kun toista erää oli pelattu vain 56 sekuntia.

- Jätin jättösyötön Jari Viuhkolalle, joka pelasi loistavasti takaisin. Pääsin puolittaiseen läpiajoon. Vastustaja häiritsi vähän, mutta onneksi vetoni meni sisään.

- Nyt huilaamme ja sitten katsotaan kuka tulee vastaan. Matka jatkuu, Koivisto päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle