Tomek Valtonen 8–1-tappion jälkeen: "Meiltä loppui bensa kesken"

LIIGA / Haastattelu
Sport voitti elokuussa Kärpät harjoitusottelussa, mutta nyt kyyti oli vaasalaisille kylmää.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
Kärppien ja Sportin välinen ottelu alkoi tasaisesti. Ensimmäinen erä oli vielä maaliton, mutta lopulta vaasalaiset hävisivät Oulussa murskaavin lukemin.

Ottelu ei jättänyt sijaa selittelyille. Sportin päävalmentaja Tomek Valtonen oli ottelun jälkeen varsin hillitty.

– Meiltä loppui bensa kesken. Ollaan menty aika kapealla ringillä. Eilen oli kova peli, ja samoja pelaajia kuormitettiin tänäänkin, Valtonen kommentoi ottelun jälkeen.

Vaasalaiset pelasivat perjantaina kotonaan jatkoajalle venyneessä ottelussa iltayhdeksään saakka, sen sijaan oululaiset olivat saaneet perjantain levätä kotonaan.

– Jänne katkesi meiltä ja tuli rangaistuksia. Kärpät sai helppoja maaleja, mutta kaikki kunnia Kärpille, se oli huomattavasti parempi tänään, Valtonen jatkoi.

Kolmannen erän puolivälissä Sportin Markus Kankaanperä murjoi laidan lähellä Kärppien Ville Leskistä kyynärpäällä pään suuntaan. Kankaanperän ulosajon jälkeen Sportin paketti hajosi lopullisesti. Tilanne näytettiin isolla videotaululla, mutta Valtoselta ei tapauksen vuoksi kommentteja irronnut.

– En nähnyt Kankaanperän taklausta, se oli niin kulmassa, joten en pysty kommentoimaan tapausta. Pitää katsella tilanne videolta, Valtonen päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle