Tolvasen suussa paha maku

KHL / Haastattelu
Eeli Tolvasen pelit saattavat vielä jatkua.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Jokereiden kauden suurin yllättäjä ja ilonaihe oli Eeli Tolvanen. Maalinsylkijä oli kauden päätyttyä allapäin, eikä halunnut kommentoida kauden mahdollista jatkumista toisaalla.

Helsinkiläisseura pystyi huonon alun jälkeen haastamaan Moskovan TsSKA:n tosissaan. Sarja meni kuitenkin poikki lauantain kuudennessa kohtaamisessa.

Hyvä peli oli meiltä. Saimme tehtyä pari maalia ja jalkoja starttiin. Kaveri sai kuitenkin pari pomppumaalia ja sillä sarjan poikki itselleen, Eeli Tolvanen huokasi taiston tauottua.

- Kaksi ensimmäistä peliä olivat melko surkeita meiltä, olisimme voineet toisen ottaa niistä. Muuten tosi tiukka sarja. Ei voi ottaa heiltä pois tietysti mitään, olivat parempia tänäänkin.

Tolvasen oma kausi oli täysosuma. Nuorukainen iski pisteet 19+17 ja pudotuspeleissäkin hän viimeisteli kuusi osumaa.

- Runkosarja oli ihan hyvä. Ei se kyllä hirveästi lohduta, jos joukkue häviä tässä vaiheessa, niin ei voi itseä miettiä, Tolvanen summasi.

Hyökkääjälle kausi oli ensimmäinen miesten sarjassa. Pudotuspelitaisto KHL:n huippujoukkue TsSKA:ta vastaan antoi varmasti oppia tulevaan, mutta heti pelien päätettyä tunnelma ei ollut kehuttava.

- Onhan tämä paljon kovempaa kuin runkosarjassa, joka pelissä pitää olla valmiina ja joka tilanteessa. Ei mitään saa helpolla. Aika surkea maku jäi näistä ekoista peleistä.

Hyökkääjän on laajalti uutisoitu jatkavan kauttaan NHL:ssä Nashville Predatorsin riveissä. Hän ei kuitenkaan halunnut heti Jokereiden kauden päättymisen jälkeen spekuloida NHL-sopimuksella tai edes kevään MM-kisoilla.

- Ei olla mietitty jatkoa, varmaan selviää jossain vaiheessa, Tolvanen päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle