Teräväinen synkkänä: "Joukkueen puolesta harmittaa, meillä oli mahdollisuudet pärjätä"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
World Cup -pettymys veti nuoren hyökkääjän vakavaksi.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Teuvo Teräväinen pelasi World Cupissa kaksi Suomen kolmesta ottelusta. Tehottomuus ja putoaminen jatkopeleistä jäivät Hurricanes-hyökkääjää harmittamaan.

Suomen World Cup -urakka epäonnistui pahasti ja päättyi alkusarjaan. Kolmessa ottelussa Leijonat teki vain yhden maalin, joten ymmärrettävästi Teuvo Teräväinen oli pettynyt tehottomuuteen.

− Pääsimme maalipaikkoihin, mutta emme onnistuneet viimeistelyssä. Meidän olisi pitänyt ajaa hanakammin vastustajan maalille ja tavoitella irtokiekkoja. Meillä oli myös huonoa tuuria.

Kovatasoisessa turnauksessa Leijonat ei ollut alusta asti hereillä.

"Tappion jälkeen pitää heti pystyä voittamaan emmekä siinä onnistuneet."

− Joukkue oli hyvä ja valmistauduimme hyvin, mutta turnauksen taso on kova. Tappion jälkeen pitää heti pystyä voittamaan emmekä siinä onnistuneet.

− Emme saaneet sellaista alkua kuin tavoittelimme. Ensimmäisessä pelissä emme pärjänneet, mutta Ruotsia ja Venäjää vastaan meillä oli mahdollisuudet voittaa.

Ensimmäisissä aikuisten arvokisoissa pelannut Teräväinen odotti enemmän itseltään ja koko joukkueelta.

− Kaksijakoiset mietteet turnauksesta. Aluksi en ollut pelaavassa kokoonpanossa ja roolin löytäminen oli vähän hankalaa, mutta pääsin kuitenkin pelaamaan ja paransin otteitani.

− Joukkueen puolesta harmittaa. Meillä oli mahdollisuudet pärjätä ja paransimme peliä, mutta ei tällä kertaa riittänyt. Maalinteko oli iso ongelma.

» Lähetä palautetta toimitukselle