Törmänen: "Selinin jäähyjen kaipailu näköjään auttoi"

LIIGA / Haastattelu
Antti Törmäsen mukaan pienet marginaalit olivat kääntää pelin suunnan avauserässä.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto

HIFK aloitti ottelun vahvasti ja avauserän maalipaikat menivätkin vierasjoukkueen nimiin. TPS kuitenkin iski ottelun avausmaalin hieman varkain Patrik Virralle auenneesta tilanteesta.

– Pelille tuli pahin mahdollinen startti. Virralle hieno tekopaikka ja upea maali, sanoi HIFK:n päävalmentaja Antti Törmänen.

– Ensimmäinen erä oli meidän paras erämme. Tultiin siihen hyvin ja saatiin tekopaikkoja, muun muassa pari ylärimaa. Jos ne olisivat sisään menneet, niin se olisi varmasti peliä muuttanut.

HIFK sortui toisessa erässä jäähyilyyn kahdeksan kaksiminuuttisen ja Matt Generousin pelirangaistuksen verran. Törmänen jakoi kaksiminuuttisten kunniaa myös kotijoukkueen päävalmentaja Ari-Pekka Selinille.

– Toisessa erässä pakettimme vähän hajosi. Näköjään se auttoi, kun Selin kaipaili jäähyjä toisessa erässä, sillä jäähyaitiossa me sitten istuimme.

Helsinkiläisten tunteet kuohahtivat pahemman kerran yli toisen erän puolivälissä. Kaiken kruunasi Generousin pelirangaistus. Törmänen oli puolustajansa ulosajoon johtaneesta tilanteesta vaitelias.

– En nähnyt sitä Generousin tilannetta. Nämä ovat näitä yksittäisiä tapauksia. Tunteet ovat näissä peleissä pinnassa ja niin tavallaan kuuluukin olla.

Tunteet olivat pinnassa ottelun jälkeen myös hallin käytävillä. Kaksi mieshenkilöä tunkeutui helsinkiläisten pukukoppien luokse. Miehet ehtivät muun muassa huutelemaan HIFK:n valmentajakopin ovella ennen kuin järjestysmiehet tulivat hätiin.

– Fanit hyppivät meidän käytävillämme ja [Micke-Max] Åstenin kimppuun meinattiin käydä jäähyaitiossa. Tunnelmaa tuntuu olevan joka puolella, Törmänen päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle