Staffan Kronwall: "Mielestäni ansaitsimme voiton"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Kokenut Staffan Kronwall on Tre Kronorin kapteeni olympialaisissa.
Kuva © Timo Savela
Ruotsin kapteeni Staffan Kronwall johdatti Tre Kronorin suoraan puolivälieriin. Ruotsi kohtaa puolivälierissä joko Sveitsin tai Saksan. Kokenut kapteeni ei ollut kuitenkaan aivan täysin tyytyväinen joukkueen pelaamiseen, vaikka Tre Kronor peittosikin Leijonat maalein 3-1.

Suomea vastaan Ruotsi hallitsi kenttätapahtumia paikoitellen. Ruotsin joukkueen kapteeni Staffan Kronwall kertasi ottelun tapahtumia sekä antoi Leijonille kehuja kamppailun jälkeen. 

— Voitto teki hyvää meidän joukkueelle. Omasta mielestäni Suomi oli hyvin organisoitu ja Suomen joukkueen pelaajilla on paljon kokemusta. Mielestäni ottelu voi kääntyä molempiin suuntiin, mutta mielestäni ansaitsimme voiton. 

Kronwall kuitenkin näki pari asiaa, joissa Tre Kronorin tulee parantaa pelaamistaan seuraaviin otteluihin. Hän oli myös tyytyväinen omaan pelaamiseensa. 

— Ihan okei peli meiltä. Toivoin, että hyökkäys olisi antanut enemmän kaukalossa. Mielestäni ottelu jäi vähän sellaiseksi edestakaisin taisteluksi. Pelaaminen kuitenkin tuntui minusta ihan hyvältä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle