IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Sportin lehdistötilaisuudessa uusia pelaajatilanteita

LIIGA / Haastattelu
Nuoret miehet intoa puhkuvina ennen kautta.
Kuva © Kristian Salminen - kristian.salminen@jatkoaika.com
Sportin lehdistötilaisuudessa ilmoitettiin uusin pelaajahankinta ja jatkosopimus. Lisäksi urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä ilmoitti neljästä pelaajaoptiosta, mitä ei käytetä.

S-kiekon kasvatti Aleksi Laakso lähtee innolla kohti tulevaa kautta ja uutta joukkuetta. 

− Odotan iloista ja pirteää pelaamista uudelta joukkueelta. Tomek Valtonen on varmasti vaativa valmentaja, mutta oletan, että pudotuspelipaikka on meillä jälleen tähtäimessä. Menestyminenhän on tässä lajissa se oleellisin tavoite. Vahvuuteni on ehdottomasti pelin avaamisessa, Laakso kertoo.

18-vuotias Jesse Rantamäki sai tilaisuutensa edustuksen riveissä kauden lopuilla, eikä tuhlannut sitä. Kahden vuoden jatkosopimus ja koko kulunut kausi on yllättänyt Rantämäen toden teolla.

− Olin todella yllättynyt, että pääsin jo näin varhain kokeilemaan edustuksessa. Oli kova työ päästä pelkästään A-junioreissa näkyvimpien pelaajien paikalle, mutta tämä tarkoittaa sitä, että pitää tehdä vielä enemmän töitä, kommentoi laitahyökkääjä.

Markus Jämsä ilmoitti optiovuosista, joita joukkue ei tule käyttämään. Näin ollen Petri Lammassaari, Juha Tarkkanen, Toni Leinonen, ja Teemu Henritius eivät pelaa ensi kaudella Sportin paidassa. Ville Leskisen tilannetta katsotaan polvileikkauksen jälkeen.

− Mike Brennanin tilanteesta kerron sen verran, että jos Brennan haluaa Euroopassa pelata, niin Sport on puolustajan joukkue. Maalivahtitilanne on hanskassa, ilmoittaa urheilutoimenjohtaja.

» Lähetä palautetta toimitukselle