Skjei haluaa edustaa maataan aina kun mahdollista

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Skjei edusti Yhdysvaltoja myös viime vuoden MM-kisoissa.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
New York Rangersin puolustaja Brady Skjei ei kauan epäröinyt Kölniin lähtemisessä, kun NHL-kausi päättyi pudotuspelien toiselle kierrokselle Senatorsia vastaan. 23-vuotias pakki oli vakuuttunut avausottelunsa jälkeen joukkueesta.

Yhdysvallat aloitti vahvasti Brady Skjein avausottelussa, kun Slovakia kaatui lukemin 1-6. Joukkueen vahva liike ja helpottavat avausmaalit olivat Skjein mukaan avaintekijöinä kolmen pisteen voittoon. Joukkue on Rangers-pakin mieleen, sillä joukkue on paljon erilaisempi verrattuna viime vuoteen, jolloin Skjei oli myös joukkueessa.

− Joukkueeseen on tullut enemmän taitoa, ja paljon lisää nopeutta, koska nuoria pelaajia on paljon. Tiimillä hyvä lento päällä. Avausottelun jälkeen ei ole tappioita tullut, eli viisi peräkkäistä voittoa. Viimeisenä otteluna onkin edessä se suurin koitos Venäjää vastaan.

Skjein isänmaallisuus ja joukkueen kokonaisuus ajoivat eniten kohti Kölniä.

− Rakastan kiekkoilla Yhdysvaltojen paidassa. On suuri kunnia päästä edustamaan maatansa, ja kun näin joukkueen kokoonpanon, niin uskon että meillä on hyvät mahdollisuudet kultamitaliin asti. Haluan olla osana sitä, ja tehdä parhaani, Skjei linjasi.

Skjei näkee pelaajien osallistumishalun MM-kisoihin yhdistyvän NHL:n päätökseen kieltää pelaajiensa osallistumisen olympialaisiin.

− Uskon että seikoilla on yhteys.  Kuten sanoin aiemmin, on kunnia päästä pelaamaan maajoukkuepaidassa. Se sattuu, kun tällä hetkellä NHL-pelaajat eivät saa osallistua, joten koitetaan ottaa hyötyä tästä turnauksesta.

− Rakastan pelata kansainvälistä kiekkoa. Täällä on ollut hauskaa tähän asti, ja teemme parhaamme päästäksemme kultaan, Skjei virnisti.

» Lähetä palautetta toimitukselle