Simmonds haluaisi kohdata ketjukaverinsa Filppulan finaaleissa

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Wayne Simmonds oli usein yrittämässä ohjauksia tai tekemässä maskia maalivahdille.
Kuva © Emil Hansson www.HanssonsPhoto.net
Välierässä Venäjää vastaan Kanada otti homman haltuun viimeisessä erässä ja nousi kahden maalin takaa suoraan voittoon. Kanadan ollessa kolmatta kertaa peräkkäin finaaleissa Wayne Simmonds haluaisi kenties enemmän kohdata Suomen uudestaan.

Ennen ottelun alkua Wayne Simmondsin mukaan joukkuetta ei juurikaan jännittänyt, eikä venäläisten panos yllättänyt Kanadaa.

− Meillä on pukukoppi täynnä pelaajia, jotka ovat tottuneet paineisiin ja kokeneet tällaiset kriittiset ottelut. Ensimmäinen erä meni lähinnä tunnustelussa. Toinen erä puolestaan meni heille, mutta meillä oli vielä paljon näytettävää, ja puskimme läpi viimeisessä erässä.

− Emme olleet lainkaan yllättyneitä. Venäjä on kova joukkue, josta löytyy paljon taitoa. Luulen että peruuttelimme ehkä vähän liikaa, mutta saimme parannettua siitä. 

Simmonds haluaisi kohdata Philadelphia Flyersin ketjukaverinsa Valtteri Filppulan finaalissa. 

− Se olisi siistiä. Pelaamme ensi kaudellakin yhdessä. Viime kaudella pelasin hänen kanssaan paljon. Itse asiassa hän oli minun keskushyökkääjäni, kun hän saapui Flyersiin.

− Ruotsinkin kohtaaminen olisi aika makeaa, joten meidän pitää vain olla varmoja siitä että olemme valmiina, kumpi tahansa tulee vastaan, päätti Simmonds.

» Lähetä palautetta toimitukselle