SaiPan maalitykki Lofquist: "Joka kausi on ylä- ja alamäkiä"

LIIGA / Haastattelu
Sam Lofquist on SaiPan puolustuksen tukipilari.
Kuva © Mikko Lieri www.lieri.eu
Toista kauttaan SaiPassa pelaava puolustaja Sam Lofquist esitti jo viime kaudella loistavia otteita. Tällä kaudella mies on vahvistanut entisestään asemaansa Liigan parhaiden puolustajien joukossa.

Jo viime kaudella yksi SaiPan tärkeimmistä pelaajista oli 25-vuotias puolustaja Sam Lofquist. Yhdysvaltalainen ei kuitenkaan halua pitää itsestään suurta meteliä, vaan asettaa joukkueen suoritukset etusijalle.

− Oma keskittymiseni on täysin siinä, että joukkueeni voittaa. Aloitimme kauden hyvin, mutta viime aikoina ei ole mennyt yhtä hyvin. Omissa otteissa on aina parantamisen varaa, Lofquist toteaa.

Puolustaja myöntää, että viime peleissä SaiPa ei ole pelannut omalla tasollaan. Hän kuitenkin korostaa, että hyviä ja huonoja hetkiä tulee aina kauden aikana.

− Joka kausi on ylä- ja alamäkiä. Pelaajana sinun on vain ajateltava peli kerrallaan ja ymmärrettävä, että voit voittaa jokaisen ottelun. Jos ajattelet yhtään kauemmas kuin seuraavaan peliin, alkavat asiat mennä turhan hankaliksi.

Perjantainen voitto Ilveksestä tuli puolustajien pistepörssin toisella sijalla olevan Lofquistin mukaan hyvään paikkaan.

− Voitto Ilveksestä oli meille erittäin tärkeä, koska taistelemme pudotuspelipaikasta, jenkkipuolustaja analysoi.

Sunnuntaina pelattavaa ottelua Pelicansia vastaan SaiPa-puolustaja odottaa innolla.

− Pelistä tulee varmasti tasainen ja kovavauhtinen taistelupeli, kuten yleensä Pelicansia vastaan. Meidän on valmistauduttava siihen. Luvassa on hieno ilta.

» Lähetä palautetta toimitukselle