Royals-valmentaja Sportin yhteistyöstä: "Tässä vielä tutustutaan toisiimme"

LIIGA / Haastattelu
Seppo Evwaraye (oikealla) oli mieltynyt Sportin kunnianosoitukseen.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Sport-Ilves-ottelussa Vaasan kotkapaidat kunnioittivat Royalsin menestyksekästä kautta amerikkalaisessa jalkapallossa, kun vaasalaiset kampesivat itsensä Vaahteramaljan finaaleihin. Samalla Sport tiedotti tulevasta yhteistyöstä Royalsin kanssa.

Royalsin valmentaja Seppo Evwaraye avarsi Sportin kanssa alkavaa yhteistyötä.

− Tässä vielä tutustutaan toisiimme organisaatioina. Katsotaan josko voisimme tehdä syvempääkin yhteistyötä. Lähtökohtaisesti tunnustelemme, olisiko tässä aineksia kunnon kasvulle.

Tavoitteet ovat Evwarayelle selkeät, mutta suuria odotuksia ei tässä vaiheessa vielä ole.

− Näen, että meillä on tässä molemmilla samanlaiset määränpäät, eli pyrimme rikastamaan tätä Vaasan seudun urheilumaailmaa omilla tekemisillämme, ja jos pystymme auttamaan siinä toisiamme, niin hieno homma. Aiemminkin on ollut tällaisia eri urheilulajien yhdistelmiä. En sulkisi auttamisvaihtoehtoa poiskaan, mutta vielä on turhan aikaista sanoa.

Evwaraye suojatteineen pääsi esittäytymään jäälle Ilves-ottelun ensimmäisellä erätauolla, ja poistuivat kaukalosta aplodien kera.

− Ehdottomasti lämmittää mieltä, ja tuntuu hyvälle. Sport on kuitenkin yleisömäärältään iso ja kestomenestyjä Vaasassa. Se että pääsimme täällä framille, on aivan mahtavaa. Pitää muistaa tämä, ja maksaa joskus takaisin, Evwaraye hymyili.

» Lähetä palautetta toimitukselle