Rooliaan etsinyt Suomi SaiPa-pelin loukkaantumisista: "Muiden on noustava esiin"

LIIGA / Haastattelu
Suomi oli pettynyt SaiPa-tappioon.
Kuva © Jarno Hietanen
Ilves koki kauden ensimmäisen SaiPa-tappionsa vuoden 2016 viimeisessä kotiottelussaan. Ilveksen riveistä tippui jälleen kaksi hyökkääjää. Eemeli Suomi kertoi näkemyksensä omaan tilanteeseensa joukkueen sisällä.

SaiPa kävi hakemassa pisteet Tampereelta maalein 2−1. Ilveksen nuori hyökkääjä Eemeli Suomi oli luonnollisesti pettynyt tappioon.

− Jostain syystä emme saaneet peliä käyntiin. En keksi mitään järkevää selitystä, murehti Suomi.

Ilves on viimeksi voittanut Tampereella Ulkojäät-tapahtumassa HIFK:n. Hakametsässä otettua voittoa tupsukorvat saavat hakea pitkältä marraskuun puolelta.

Suomelta löytyi lääke tähän vaivaan. Tai ainakin huumori oli miehellä kohdallaan.

− Ilmeisesti täytyisi pelata kaikki kotiottelut ulkona, hymähti Suomi ilkikurisesti.

Suomen pelipaikka on vaihdellut ykkösketjusta nelosvitjaan. Ketjun keskushyökkääjänä on toiminut milloin Tapio laakso, milloin Markku Flinck. Nyt Suomi on asettunut Laakson ja Ville Meskasen vierelle.

− Oma paikka on vaihdellut, mutta en voi olla tyytyväinenkään omaan jaksooni. Pitäisi kiekossa pysyä paremmin − yksinkertaisesti olla parempi ja tehdä enemmän tulosta.

SaiPa-ottelussa Ilvekseltä pelin kesken jättivät Teemu Rautiainen sekä Matias Sointu. Lisäksi Juho Liuksiala jäi pois kuumeen vuoksi.

− Harmi juttu, että äijiä tippuu pois. Jos muut ovat pois, niin meidän muiden on noustava esiin paremmin.

Kulman takana odottavaan vuoteen 2017 Suomi lupaili entistä kovemmin taistelevaa Ilvestä.

− Lähdemme taistelemaan kolmen pisteen voitoista. Keväässä on tavoitteemme, ja sen eteen teemme hommia, totesi Suomi päättäväisesti.

» Lähetä palautetta toimitukselle