Riskan sataset yllättivät - "En edes tiennyt että olen noin monta peliä pelannut"

LIIGA / Haastattelu
Riska oli mieltynyt seuran eleestä.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Sport-kapteeni Erik Riskaa juhlittiin ennen ottelua merkkipaalun johdosta. IFK Lepplaxin kasvatti on otellut Sportin edustusjoukkueessa 400 ottelun verran.

Itse ottelu ei päättynyt mieluisasti, kun Tappara haki täydet pisteet lukemin 3−2. Erik Riska ei kuitenkaan harmitellut ottelun lopputulosta suuresti.

− Tappara on jotenkin sopinut meille vastustajaksi koko kauden. Tasaisia vääntöjä ollut, niin kuin tänäänkin oli. Yksinkertaisesti hävisimme siihen virheeseen että Tapparan tultua täysilukuiseksi meillä oli neljä hyökkääjää kentällä syvällä.

Ennen ottelua seura palkitsi Riskan 400. ottelun johdosta Sport-edustuksessa. Kyseinen merkkipaalu tuli myös kotkapaitojen kapteenille yllätyksenä.

− En edes itse tiennyt että olen pelannut jo niin monta ottelua seurassa. Tosi hieno ele seuralta muistaa ja antaa jotain pientä, naurahti Sportin kapteeni ja muisteli kulunutta aikaa Sport-nutussa,

− On mahtunut mukaan hienoja hetkiä ja vähän huonompia hetkiä, mutta joka päivä on ollut hauskaa tulla hallille. Olen tosi ylpeä että olen saanut edustaa tätä seuraa.

IFK Lepplax -kasvatille Sportissa pelaaminen on ollut ja tulee aina olemaan iso asia.

− Kävelin tuossa pari päivää sitten Sundom Stån alla, missä on kokoelma noita Sportin paitoja. Siellä oli muiden muassa Håkan Hjerpen, Markus Jämsän ja Mikael Hallbäckin paitaa. Niitä katsellessa meni iho aivan kananlihalle. Tiedän että tämä seuraa merkitsee minulle paljon ja jotain todella hienoa.

Riska naurahti ajatukselle että pelipaita numerolla 13 löytyisi joku päivä samasta kastista.

− Saa nähdä. Koitan tehdä parhaani joka päivä niin treeneissä kuin otteluissakin ja olla mahdollisimman hyvä joukkuepelaaja tälle organisaatiolle. Ne on ne asiat, jotka minä pystyn tekemään, Riska totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle