Rinteen taidot yllättivät Panarinin: "Nolottaa"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Nuorta Panarinia jännitti Suomi-Venäjä-ottelussa.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net

Ensi kaudeksi Chicago Blackhwaksiin siirtyvä 23-vuotias Artemi Panarin on uskomattoman taitava peluri, kenties Pietarin SKA:n paras pelaaja menneellä kaudella. Tiistaina hän joutui toteamaan Leijonien Pekka Rinteen paremmaksi, vaikka Panarin saikin raavittua yhden irtokiekon Rinteen selän taakse varsinaisella peliajalla.

− Koska olen pelannut KHL:ssä, en tiennyt, että hän on niin hyvä rangaistuslaukauksissa. Hän pelasi erittäin hyvin, Panarin kehui.

− Olin hermostunut. Valmentaja sanoi, että minun täytyy laukoa. Nolottaa, etten ollut luottamuksen arvoinen. En tiedä, miksi olin niin hermostunut, ehkä MM-kisojen takia, Panarin arvioi.

Nyt Panarin ja koko Venäjän porukka varmasti tietävät, kuka ja mikä Rinne on miehiään.

Panarinin mukaan Venäjä lähtee torstaina pelattavaan puolivälierään vain kuudella puolustajalla, sillä Leo Komarovin jyräämä Jevgeni Medvedev loukkaantui sittenkin, ja on ilmeisesti lopputurnauksen sivussa. Ruotsi ja Venäjä kohtasivat MM-kisojen alla kahdesti. Ruotsi voitti molemmat kohtaamiset.

− Meidän hyökkääjiemme pitää auttaa enemmän puolustajia, ja meidän täytyy olla tarkempia omalla puolustusalueellamme sekä maalin edessä. Huhtikuun otteluilla ei ole enää merkitystä. Tunnemme toisemme hyvin, Panarin kuvaili torstain ottelun asetelmia.

» Lähetä palautetta toimitukselle