Rautakorpi: ”Elämä jatkuu”

LIIGA / Haastattelu
Valmentajat paiskasivat kättä pelin tauottua.
Kuva © Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com
Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi oli tappiollisen pelin jälkeen luonnollisesti erittäin pettynyt, mutta ammattimiehen tavoin antoi muutaman kommentin pelistä.

- Lähelle me päästiin. Lähemmäs ei varmaankaan voi päästä, kun peli ratkeaa näin seitsemännessä pelissä ja jatkoerässä. Kaiken kaikkiaan henkisesti tultiin eilisen jälkeen aikaa kaukaa ja peliin uudestaan mukaan.

- Siinä oli muutama hyvä paikka meilläkin. Tiettyjä hetkiä oli kuten toisessa erässä, siinä se jäähy ja pari minuuttia meidän pyöritystä.

- Ei me oltu jäljessä tässäkään ottelussa, maalipaikat olivat meillä mielestäni parempia kuin vastustajalla. Mutta jos et tee niin vastustaja sitten tekee.

Tapparan todellinen huippupaikka ratkaista ottelu oli jatkoerässä ja se jäi kaivelemaan Rautakorpea.

- Meidän huippupaikka oli muutaman sentin päässä. Siinä se olisi ollut se meidän maali. Mutta lopussa vain toinen voi voittaa, näin se huippu-urheilussakin menee ja näin sen tulee olla, mietteliäs Rautakorpi virkkoi.

Rautakorpi raotti hieman ajatuksiaan myös kaudesta, vaikkei suostunut eikä halunnutkaan vielä minkäänlaisia tarkempia analyysejä tekemään.

- Tosi ylpeä olen joukkueesta ja tuosta työmäärästä, jota joukkue on tehnyt koko kauden. Totta kai olen joukkueesta ja pelaajista tosi ylpeä. Kiitos myös seurajohdolle tästä kaudesta, sanoi Rautakorpi.

- Jotain juttuja ja haasteita meillä tietysti oli. Haastava kausi seuran kannalta ja sen takia meillä oli kentälliset vähän koko ajan levällään alusta lähtien. Mutta korjausliikkeitä tehtiin ja hyviä pelaajia saatiin ja joukkue parani.

- No. Se siitä. Elämä jatkuu.

» Lähetä palautetta toimitukselle