Punainen hälytys peruttu

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Oleg Znarokilla oli hikinen iltapuhde.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Venäjän päävalmentaja Oleg Znarok oli kuin tulisilla hiilillä Kazakstania vastaan pelatun ottelun aikana. Pakkovoiton edessä olleen joukkueen tekemisestä löytyy vielä paljon parannettavaa.

Venäjä otti ensimmäisen voittonsa kotikisoissaan ja valmentajahaastatteluun käveli hymyilevä Znarok. Joukkue ei kuitenkaan saanut täysiä pisteitä tekemisestään.

− Tyytyväisyyteen ei juuri ole aihetta tämän päivän esityksen perusteella. Teimme suuria virheitä ottelun aikana ja Kazakstan rankaisi niistä armotta. Meidän täytyy työstää vielä peliämme, jotta vastaavia ei enää meidän pelissä tule.

Kazakstan jaksoi pysyä mukana kolmannen erän puoliväliin saakka, kunnes Venäjä onnistui jälleen maalin teossa. Kahden maalin johto antoi joukkueelle lisää tilaa hengittää. Tehdyt maalit eivät kuitenkaan päävalmentajaa juurikaan lämmittänyt.

− Minä en voi olla tyytyväinen tekemäämme kuuteen maaliin, koska vastustaja pääsi tekemään niitä meitä vastaan neljä. Niitä pääsi ottelussa aivan liikaa.

Joukkueen kapteeni Pavel Datsjuk saalisti ottelussa kaksi syöttöpistettä ja hänellä on valmentajan luottamus takanaan.

− Olen todella tyytyväinen kapteenin toimintaan ja siihen, mitä hän tekee kentällä.

Venäjä saa vastaansa huomenna Latvian, joka on onnistunut hyvin kahdessa jo pelaamassaan ottelussa.

− Nyt ei ole merkitystä viikonpäivällä tai vastaan luistelevalla joukkueella. Taistelemme nyt joka hetki maailmanmestaruudesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle