TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Polvivammasta toipuneen Otto Karvisen lupaus oululaisyleisölle: "He saavat nähdä minulta kovaa duunia joka ilta"

LIIGA / Haastattelu
Otto Karvisella on tällä kaudella vyöllään vasta seitsemän liigaottelua.
Kuva © Sirpa Pöyhönen sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Täksi kaudeksi Vaasan Sportista Oulun Kärppiin siirtynyt Otto Karvinen loukkasi polvensa kauden kuudennessa liigaottelussa. Karvisen polvivamma vaati leikkauksen ja hyökkääjä kuntoutti vammaansa aina marraskuun loppupuolelle saakka. Tiistai-iltaisen Kärpät−Jukurit-ottelun jälkeen Raksilan pukukoppikäytävällä oli peli-intoa puhkuva hyökkääjä, joka vakuutti polven olevan nyt kunnossa.

Syyskuun 19. päivänä pelatussa KalPa−Kärpät-ottelussa loukkaantunut Otto Karvinen palasi pelikentille pitkän tauon jälkeen RoKin paidassa viime viikonloppuna. Heti ensimmäisessä pelissään Karvinen iski kaksi maalia ja todisti olevansa kunnossa.

− Valmentajien kanssa juttelimme ja he ehdottivat, että kävisin pelaamassa muutaman pelin Rovaniemellä. Pitkän tauon jälkeen on aina vaikea tulla takaisin, joten ajattelin, että miksipä ei.

− Peli kulki hyvin ja sieltä sai hyvän tatsin pelaamiseen. Haluan lähettää kiitokset Rovaniemelle, että he ottivat minut sinne, Karvinen kiitteli.

Rovaniemelle lähtiessään Karvinen tiesi pääsevänsä liigakaukaloon Kärppien paidassa lähitulevaisuudessa, mutta tarkemmasta ajasta hänellä ei ollut tietoa. Hyvin sujuneiden Mestis-pelien jälkeen paikka Kärppien kokoonpanossa aukesi jo tiistain peliin.

− Tänään oli oikein energinen olo pelatessa. Olen tuossa ehtinyt jo pitkän aikaa painaa hommia, joten koen olevani fyysisesti oikein hyvässä kunnossa, hyökkääjä kertoi.

Tiistai-illan ottelussa Karvinen istutettiin Kärppien kolmosketjuun yhessä Jasse Ikosen ja Jyri Junnilan kanssa. Ketju ehti pelata muutaman ottelun yhdessä syyskuussa ennen Karvisen loukkaantumista.

− Meidän yhteispelimme sujui ihan okei. Tottakai, koska siitä on pitkä aika, kun olemme viimeksi pelanneet yhdessä, niin se ottaa aikaa, mutta minun mielestäni sujui ihan okei. Tiedän mitä jätkiltä saan, Karvinen analysoi.

Polvileikkauksesta kuntoutunut laitahyökkääjä ehti harjoitella jäällä neljästä viiteen viikkoa ennen tositoimiin pääsemistään.

− Olisinko ollut jäällä sellaiset kuukauden päivät. Aluksi kuntoutus eteni lapsen askelin, ihan vain jäällä liukumalla, mutta pikkuhiljaa tehoja nostaen. Viimeisinä viikkoina treenasin kovempaa ja kontaktia pääsin ottamaan puolisentoista viikkoa sitten, Karvinen kertasi.

Heti alkukaudella tapahtuneen loukkaantumisen johdosta oululaisyleisö ei ole päässyt näkemään Karvisen otteita kentällä kovinkaan monesti. Mitä mieheltä on lupa odottaa vielä tämän kauden aikana?

− Yleisö saa nähdä minulta kovaa duunia joka ilta, paljon energiaa ja fyysistä peliä. Minä painan ison niitin aina paikan tullen ja pyrin tontin tullessa tekemään tulostakin, Karvinen totesi lopuksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle