"Pelleilyilta" sai otteluvalvojan vaikenemaan: "Ässillä oli minulle kysymys, enkä halua kertoa sitä"

LIIGA / Haastattelu
Mikael Kotkaniemi oli vähäsanainen.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/

− Olen erittäin pahoillani JYPin, meidän ja maksaneiden asiakkaiden puolesta. Tämä ilta oli täyttä pelleilyä, Mikael Kotkaniemi totesi.

Ässien päävalmentaja oli ottelun jälkeen varsin vähäsanainen joukkueensa hävittyä lukemin 4−2. Porilaiset keikkuivat ottelussa pitkään johdossa, mutta toisesta erästä lähtien JYP pystyi viemään peliä.

Illan kohahduttavimmat hetket osuivat toiseen erään, kun Matti Lamberg ja Nolan Yonkman ottivat toisistaan mittaa. Tilanne tapahtui Yonkmanin ollessa vaihtopenkillä, mutta tästä huolimatta Lambergille tuomittiin tilanteesta kaksi kahden minuutin rangaistusta, kun kanadalaispuolustaja selvisi yhdellä.

Pian tämän jälkeen Maksim Matushkin lähti suihkuun mailan heittämisestä katsomoon. Tilanteesta tuomittiin pelirangaistus uusintojen perusteella.

Ässät nappasi läpi ottelun enemmän jäähyminuutteja, mikä vaikeutti iltaa merkittävästi.

Toisella erätauolla tunteet kuumenivat voimakkaasti myös pelaajakäytävällä, eikä tiukalta sanailulta vältytty. Tämän jälkeen otteluvalvoja Jarkko Kosonen vieraili Ässien kopissa, mutta vierailun syy jäi mysteeriksi.

− Ässillä oli minulle kysymys, mitä en halua kertoa. Suljettujen ovien takana käydyt keskustelut jäävät suljettujen ovien taakse, Kosonen totesi.

Muokattu klo 22.05: Matti Lambergin nimi korjattu.

» Lähetä palautetta toimitukselle