Pelihaluja uhkuva Partanen: "Haluan ratkaista pelejä"

LIIGA / Haastattelu
Partasella riittää nälkää vaikean alkukauden jälkeen.
Kuva © Tero Liikanen
Jukurit sai hyökkäykseensä maanantaina tutun vahvistuksen, kun joukkueessa kaudella 2012-13 kiekkoillut Mika Partanen liittyi lainasopimuksella ryhmään. HIFK:ssa viime kaudet kiekkoilleen Partasen alkukausi ei ole ollut helpoin ja hyökkääjä saapuukin Mikkeliin täynnä pelihaluja.

Mika Partanen harjoitteli jo maanantaina Jukureiden mukana aamuharjoituksissa. Paluu entuudestaan tuttuihin ympyröihin maistui laitahyökkääjälle hyvin.

− Erittäin hyvä fiilikset, kun pääsee taas pelaamaan. Se pelaaminen on kuitenkin pelaajalle tärkeintä, linjasi Partanen.

− Joukkue vaikuttaa hyvältä. Jonkun verran tuossa on tuttuja pelaajia ja paikkoja. Ensimmäiset treenitkin alla, niin erittäin positiiviset fiilikset porukasta. Ei ole mitään valittamista.

Partasen viime visiitin jälkeen Mikkelissä on moni asia muuttunut, mutta tuttujakin asioita löytyi. Yksi niistä on keskushyökkääjä Turo Asplund, joka muodosti Partasen kanssa toimivan tutkaparin kaudella 2012-13. Mestaruusmuistojen muistelemisen ohella vanhan ketjukaveri sai hymyn nousemaan Hunters-kasvatin huulille.

− Kyllähän se herätti positiivisia fiiliksiä. Hyvin se löysi minut vielä tuolla aamutreeneissäkin. Toivottavasti löytää pelissäkin, naurahti Partanen.

Hyökkääjän alkukausi on ollut vaikea, sillä Partanen oli syksyllä pitkään sivussa alaraajavamman vuoksi ja pelasi ensimmäiset ottelunsa vasta marraskuussa. Viime aikoina hän on joutunut seuraamaan pelejä terveenä sivusta, mikä ei ole ollut helppoa pelihalujen ollessa kovat.

− Alkukausi oli vähän vaikea, kun siinä oli loukkaantuminen alla ja pitkään kesti, että pääsi pelaamaan. Ei oikein sitten saanut vastuuta niin paljon kuin olisi halunnut, niin oli vaikea lähtö, Partanen kertoi.

− Kyllähän se pelien vierestä katsominen vituttaa. Eihän se kivaa ole, hyökkääjä jatkoi.

Partasella riittää näytönhaluja ja hänellä tavoitteet lainapestille ovat selvänä mielessä.

− Tietysti haluan pelata hyvin ja päästä pelaamaan paljon. Haluan ratkaista pelejä, tehdä maaleja ja pisteitä. Tavoitteena on, että pystyy auttamaan joukkuetta, summasi Partanen.

HIFK-hyökkääjän lainapesti kestää tällä erää tammikuun loppuun ja tilannetta katsotaan sen jälkeen uudelleen. Jatkosuunnitelmista molemmat osapuolet pysyivät vielä vaitonaisina.

− Sanotaan näin, että minulle tärkeintä on päästä pelaamaan, päätti Partanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle