Patrik Virran tavoitteena pelipaikka kärkiketjuissa − "Juniorimaiset höntyilyt pitää saada pois"

LIIGA / Haastattelu
Toisen polven kiekkoilijalla on määrätietoinen tavoite alkavalle kaudelle.
Kuva © Jarno Hietanen
Tampere Cupia pelaavan TPS:n nuori hyökkääjä Patrik Virta jakoi ajatuksiaan tulevaan kauteen liittyen. Tavoitteena on vakiinnuttaa pelipaikka TPS:n kärkiketjuista.

Liigakauden alkuun on aikaa hieman reilu kuukausi. TPS:n nuori hyökkääjä Patrik Virta oli Tampere Cupin voitokkaan avausottelun jälkeen tyytyväinen omaan ja joukkueen tilanteeseen.

− Hyvällä mallilla olemme. Kesällä olemme harjoitelleet paljon. Omatoimijakson jälkeen olemme menneet kovaa viime viikot.

Voiton lisäksi Virta oli tyytyväinen joukkueen peli-ilmeeseen.

− Peli tuntui hyvältä. Pelasimme hyvin joukkueena koko 60 minuuttia. Meidän pelitapa alkaa pikku hiljaa hahmottua.

− Pelitavassa ei ole tapahtunut isoja muutoksia. Viime kauden tasoa lähdemme parantamaan. Pyrimme hieman enemmän pelaamaan kiekolla kuin viime kaudella.

Henkilökohtainen tavoite 20-vuotiaalla toisen polven kiekkoilijalla on kristallinkirkas.

− Tavoite on lyödä itsensä läpi liigajoukkueessa ja pystyä tekemään tulosta. Kolmesta ensimmäisestä ketjusta yritän vakiinnuttaa pelipaikan.

Laitahyökkääjänäkin urallaan pelannut Virta pelasi HIFK:ta vastaan keskushyökkääjänä, joka olisi nuorukaiselle mieluisampi pelipaikka,

− Tarkoitus olisi vakiinnuttaa pelipaikka keskushyökkääjänä. Tykkään pelata enemmän keskellä ja uskon, että saan sillä paikalla enemmän itsestäni irti.

Toinenkin henkilökohtainen tavoite Virralla on.

− Joka päivä pitäisi pystyä pelaamaan parhaalla tasolla. Juniorimaiset höntyilyt pitää saada pelistä pois.

» Lähetä palautetta toimitukselle