Palmu debytoi komisarion lailla

LIIGA / Haastattelu
Petrus Palmun debyytti oli mainio.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Petrus Palmu näytti heti ensimmäisessä miesten pelissään taitojaan. Tuloksena oli hieno alustus ylivoimamaaliin sekä maali voittomaalikisassa tavalla, joka ei jättänyt kylmäksi.

Lyhyt, vain 171 senttinen varsi ei estänyt Petrus Palmua olemasta ottelun paras pelaaja. Mies itse ei innostunut hehkuttamaan suuresti tekojaan, jotka avittivat TPS:n voittoon sekä itse ottelussa, mutta myös voittomaalikisassa. 

- Siinä tuli ylivoimalla hyvä paikka. Rankkarista onnistui tällä kertaa, vaikka en ole hirveästi harjoitellut.

Viime kaudella Palmu edusti Kanadan junioriliigan OHL:n Owen Sound Attackia. Pohjois-Amerikassa kaudet alkavat syksyllä ja Pitsiturnaus on tapahtumana ainutlaatuinen.

Kuudennella kierroksella Vancouver Canucksin toimesta varattu suomalaishyökkääjä ei hätkähtänyt aikaista aamuherätystä.

- En tiedä oliko se (aikainen ottelun alkamisajankohta) järkytys, mutta ihan mukava päästä pelaamaan. Tietysti vähän väsytti, kun oli niin aikainen aamu.

Turkulaisten bussi kohti Raumaa starttasi hieman kuuden jälkeen. Joensuun Jokipoikien kasvatin pelaamisessa ei näkynyt merkkejä unihiekasta.

Palmu ei ollut ainut, joka turkulaisten joukkueesta pelasi mainion ottelun. Koko joukkue oli vuoden- ja kellonaikaan nähden raikkaana ja luovana liikkeenä. TPS:n pitkä turnauspäivä ei yllättäisi.

- Tästä se peli alkaa pikku hiljaa kehittymään ja hyvin jätkillä on virtaa pelata. Samaan malliin jatketaan, niin saadaan pelata myös illalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle