Olli Palola: "Lisää liikettä maalin eteen, niin eiköhän sinne ala upota"

KHL / Haastattelu
Olli Palola sai tuulettaa uransa ensimmäistä pudotuspelimaalia KHL:ssä.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Olli Palola pelasi uransa ensimmäisen KHL:n pudotuspeliottelun tänään Hartwall Arenalla ja juhlisti tätä tekemällä Jokereiden ottelun ensimmäisen maalin.

Jokereiden kolmoskentän laitahyökkääjä Olli Palola oli pirteellä pelipäällä pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa. Palola sai ketjukavereidensa John Normanin ja Pekka Jormakan kanssa useita hyviä pyörityksiä HK Sotšin päähän.

Palola sai palkinnon yrittämisestä heti ensimmäisessä erässä, kun hyökkääjä nousi vahvalla liikkeellä kohti maalia ja laukoi kiekon etukulmasta ohi Konstantin Barulinin.

Vaikka Palola maalinteossa onnistuikin, tappio harmitti miestä siitä huolimatta.

− Pelissä oli paljon hyvää, mutta tappio harmittaa. Maalit aina vapauttaa, mutta olisi tarvinnut tehdä lisää. Yksi maali ei lämmitä, kun voitosta pelataan, mutta kyllä tuo luottamusta antaa jatkoon.

Palola nousi mukaan ylivoimakenttiin, kun Steve Moses lensi suihkuun ensimmäisessä erässä. Jokerit pääsi useasti yrittämään ottelun aikana maalintekoa ylivoimalla, mutta KHL:n runkosarjassa toiseksi tehokkain ylivoima ei onnistunut kuin kahdesti.

Hyökkääjällä on heikosti toimineeseen ylivoimaan yksinkertainen ratkaisu.

− Kiekkoa vaan sisälle. Tänään onnistumisia olisi tarvittu. Lisää liikettä maalin eteen, niin eiköhän sinne ala upota.

Ottelusarja jatkuu heti huomenna sunnuntaina neljältä iltapäivällä. Palola näkee sen Jokereiden etuna.

− Kello käy meille koko ajan. Kaverilla alkoi jo piiputtamaan pelin edetessä. Mennään huomiseen samalla sapluunalla, niin varmasti otetaan voitto.

» Lähetä palautetta toimitukselle