Nuutinen rouhii itsensä ihon alle: "Jos se ärsyttää vastustajaa, että taklaan, niin ei ole mun asia"

LIIGA / Haastattelu
Nuutista ei torstaina luonnollisesti liikoja hymyilyttänyt.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
Mikko Nuutinen on ollut KalPan ja JYPin välisessä välieräsarjassa monessa mukana. Mies pelaa ylivoimaa, alivoimaa ja ärsyttää taklauksillaan vastustajat raivon partaalle. Jatkoaika haastatteli miestä kuudennen ottelun jälkeen.

KalPan hyökkääjä Mikko Nuutinen ei ollut tyytyväinen omiensa suoritukseen torstaina Jyväskylässä. KalPa hävisi JYPille loppulukemin 4−2, kun joukkueet kohtasivat kuudennen kerran välieräsarjassa.

− Ei saatu ihan parasta irti tänään. Taso tippui eilisestä, toki myös JYP petrasi. Oikea joukkue voitti tänään.

KalPalla oli omat hetkensä. Joukkue kipusi toisessa erässä rinnalle ja ohi, mutta erän lopun musta hetki johti siihen, että JYP johti erätauolle lähdettäessä 3−2.

−Vaikea sanoa miksi siinä kävi niin, tietysti olisi pitänyt pelata se erän loppu tylysti pois ja suojella omaa maalia. Sitten siihen tuli kaksi sellaista hups-maalia, ja JYP olikin jo johdossa, mies totesi.

Nuutinen on koko sarjan hämmentänyt JYPin pelaajia, ja tuntuu, että aina kun kentällä on torikokous, sen keskiössä on Nuutinen. Puheillaan mies ei kuitenkaan jyväskyläläisiä aja raivon partaalle.

− Luulen että se on enemmänkin sitä, että vien joka tilanteessa taklaukset loppuun asti. Harvemmin minä siellä kellekkään sanon mitään tai pyrin verbaliikalla menemään ihon alle. Jos se ärsyttää vastustajaa, että taklaan, niin ei ole mun asia.

Lauantain seitsemänteen peliin Nuutisella on selkeät sävelet.

− Pitää vaan nauttia. Osa porukasta aloittaa maanantaina kesätreenit, me päästään vääntämään isoista asioista lauantaina. Toivotaan että Niirala tanssii ja soi, virnisti Nuutinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle