TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Nutikan kommentit PaKa-sopimuksesta

MESTIS / Haastattelu
Koillismaalle siirtyvä Veli-Pekka Nutikka tuo kokemusta ja esimerkkiä nuoreen kuusamolaisjoukkueeseen. Yli 350 liigaottelun mies siirtyy PaKaan hyvillä mielin.

- Ihan hyvillä mielin siirryn Kuusamoon. Joukkuetta valmentava Virran Pekka on tuttu kaveri olympiajoukkueesta jo vuosien takaa, Nutikka kertoo.

Viime kaudella Kajaanin Hokin ja Imatran Ketterän kautta KooKoon paitaan siirtyneellä Nutikalla oli sopimus kouvolalaisjoukkueen kanssa myös tälle kaudelle, mutta sopimus purettiin hyvässä yhteisymmärryksessä elokuun alussa.

- Viime marraskuusta lähtien tuli ajettua Lappeenrannan ja Kouvolan väliä. Siinä alkoi jo palamaan loppuun, ajohommat ei ole minua varten. Nyt muutetaan Kuusamoon, ajaminen loppuu ja voin keskittyä vain jääkiekkoon ja antaa kaikkeni joukkueelle.

Ulkomaille suuntaamassa ollut Nutikka sai Kuusamosta hyvän tarjouksen ja päätti tarttua siihen.

- PaKa oli aktiivisesti liikkeellä ja tarjosi hyvää sopimusta. Ulkomaille olin lähdössä mutta nyt mennään Kuusamoon, Nutikka sanoo.

- Olen Virran Pekalta kuullut juttuja joukkueesta. Täällä on nuori ja innokas porukka, ja maalivahdin tunnenkin jo ennestään. Rämetin Lauri on tuttu mies viime kaudelta Kajaanista, Nutikka jatkaa.

Kokeneen Nutikan ensi kauden tavoitteena on pelata hyvä kausi ja auttaa joukkueen nuoria pelaajia.

- En ole sen kummempia henkilökohtaisia tavoitteita asettanut, mutta tarkoituksena on tuoda kokemusta joukkueeseen ja näyttää esimerkkiä nuorille pelaajille. Tarkoituksena on pelata hyvä kausi, ei sen kummempaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle