Nurmi juhli jäähyttömässä illassa − "Kaikki sopii, kunhan linja pysyy"

LIIGA / Haastattelu
Nurmi oli tiistaina Tapparan sankari.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
Tappara haki tiistaina pisteet Jyväskylästä vakuuttavalla 3−2-voitolla. Joukkueen sankariksi nousi kymmenennen osumansa iskenyt Teemu Nurmi. Nurmi kertasi tuntojaan voittojen salaisuuksista sekä jäähyttömästä illasta.

Tappara karkasi toisessa erässä 1−3-johtoon, kun Teemu Nurmi laukoi kauden kymmenennen osumansa. Puhetta maalista ei juuri irronnut, vaan kokenut hyökkääjä käänsi asian nopeasti koko joukkueen näkökulmaan.

− Kolmen pisteen arvoinen suoritus koko joukkueelta, Nurmi kertasi ottelun jälkeen.

− Joka ilta lähdetään puolustamaan. Meidän hyökkäysarsenaalilla maalitkin kyllä tulevat.

Sapluuna näyttää toimivan, sillä voitto oli jo kymmenes peräkkäin. JYP pyrki kovasti rinnalle päätöserässä, mutta timanttinen puolustuspeli piti JYPin aisoissa.

Nurmi olikin ymmärrettävästi tyytyväinen voitollisen ottelun jälkeen.

− Pitää unohtaa putket, sillä joka iltaan lähdetään erikseen. Lopussa olisi kyllä voinut pomppia myös toiseen suuntaan.

Nurmelle ottelun voittomaali ei jäänyt illan ainoaksi tehopisteeksi, sillä hän oli mukana myös joukkueen 1−2-osumassa. Sekin tuli nopeasta vastahyökkäyksestä.

− Yritetään aina lähteä nopeasti, se on pyrkimys. Viime aikoina maaleja ei suorista hyökkäyksistä ole tullut, mutta nyt sitäkin tärkeämpiä, Nurmi summasi.

Illan yhdeksi suureksi erikoisuudeksi muodostui koko illan kestänyt jäähyttömyys, joka keräsi lähes kautta linjan positiivisia aatteita. Samaan yhtyi myös Nurmi.

− Mielenkiintoinen yksityiskohta, jonka itsekin huomasin. Kaikki sopii minulle, kunhan linja pysyy ja on molemmille sama.

» Lähetä palautetta toimitukselle