Micke Saari nauttii olostaan Jyväskylässä: "Täällä on hyvä ja tiivis yhteisö"

LIIGA / Haastattelu
Saaren ollessa kaukalossa sattuu ja tapahtuu. Myös alkulämmittelyissä.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto

JYP kaatoi Pelicansin kotiluolassaan loppulukemin 4−0. Ensimmäinen erä oli vielä tasainen, mutta sitten JYP meni omia menojaan. Yksi jyväskyläläisten tehokkaimmista pelaajista keskiviikkona oli Micke Saari.

− Erittäin hyvä peli. Alku oli vähän vaikeata, ei ollut ihan sellainen alku mitä haluttiin. Parannettiin kuitenkin koko ajan, kovalla työnteolla ja omalla pelillä voitettiin tänään. 

Pelicans lähti pelaamaan Jyväskylässä passiivisemmin kuin lahtelaisilta on yleensä totuttu näkemään. Ensimmäisessä erässä he onnistuivatkin pitämään JYPin pois parhailta paikoilta, mutta toisessa erässä JYP pyyhki lahtelaisten yli.

− He pelasivat vähän eri tavalla kuin muut, pitivät kiekkoa alhaalla ja ukkoa tuli meidän puolustajien takaa hakemaan avauksia. Uskottiin omaan juttuun ja tiedettiin, että saadaan kyllä ne tarvittavat paikat.

Saari pelasi toisen ottelunsa putkeen JYP-tehoduo Antti Suomelan ja Joonas Nättisen ketjussa, ja ketjun peli näyttikin jo siltä, että hyökkääjä olisi pelannut siinä enemmänkin kuin vain muutaman ottelun.

− Erittäin mukava siinä on pelata, homma toimii ja hyviä ukkoja on vieressä, mikäs siinä on pelatessa. Pyrin tuomaan siihen luisteluvoimaa. Olen ehkä se työmyyrä siinä ketjussa, mies hehkutti.

Saari siirtyi kesällä muun muassa Suomelan ja Robert Rooban kanssa Espoosta Jyväskylään, ja mies onkin sopeutunut omien sanojensa mukaan kaupunkiin hienosti.

− Erittäin hyvin olen sopeutunut tänne. Täällä on hyvä ja tiivis yhteisö, ja tämä on sopivan pieni kaupunki verrattuna esimerkiksi Espooseen.

Saaren kausi on mennyt keikkuessa JYP-Akatemian ja JYPin väliä, mutta nyt myös Liigassa on alkanut tulla onnistumisia.

− Ihan hyvin on nyt lähtenyt kulkemaan. Alkukausi oli vähän repaleinen, siinä oli loukkaantumista ja muuta. Nyt olen saanut Mestis-pelien kautta hyvää vauhtia, ja sitä kautta Liigassakin on tullut loistavia suorituksia. Tästä on loistava jatkaa, Saari päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle