McIntyre ruoski itseään: "Ei ole hyväksyttävää"

LIIGA / Haastattelu
McIntyre turhautui Sportia vastaan.
Kuva © Kristian Salminen - kristian.salminen@jatkoaika.com
Sport katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa keskiviikkoillassa SaiPaa vastaan. Liigan tehokkain ylivoima ei toiminut Kuparisaaressa. Lisäksi keltamustien kaksi tehokkainta pelaajat jäivät ilman tehopisteitä.

David McIntyre ei onnistunut omista maalintekopaikoistaan, mutta hyökkääjä ei ottanut mitään pois Sportilta eikä maalivahti Mika Järviseltä

- Sport pelasi todella hyvin ja röyhkeästi. Rankaisi tehokkaasti meidän virheistämme. Sen lisäksi heidän maalivahtinsa oli uskomaton. Ryösti minut kolmesti, kanadalaispelaaja kehui vastustajaa.

Ottelun lopussa McIntyre otti turhan rangaistuksen keskialueella, eikä Sport hukannut mahdollisuuttaan.

- Meidän täytyy jatkossa pysyä poissa rangaistusaitiosta. Otin typerän rangaistuksen, mikä luultavasti vei meiltä viimeisetkin mahdollisuudet päästä otteluun mukaan, McIntyre harmitteli.

Toisen erän aikana ja sen jälkeen McIntyrea hiillostettiin aktiivisesti, mutta McIntyre ei nähnyt sitä syyksi tehottomuuteensa. Hyökkääjä ei ollut täysin tyytymätön suoritukseensa;

- Pelasin hyvin ensimmäiset kahdeksan minuuttia. Kuitenkin loppujen lopuksi ainoa pelaaja, joka sinun ihosi alle pääsee olet sinä itse. Tottakai tietynlaista kuittailua ja haastoa otteluissa on. Lopulta turhauduin ja se ei ole hyväksyttävää, päätti McIntyre.

» Lähetä palautetta toimitukselle