Markus Granlund terveenä ja valmiina soitattamaan lisää JVG:tä Vancouverissa

NHL / Haastattelu
Markus Granlund on toipunut vammastaan.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Viime kaudella Markus Granlundin hyvä kausi Vancouver Canucksin riveissä päättyi ikävästi loukkaantumiseen. Kesä on kuitenkin kulunut, paikat tervehtyneet, ja nuori suomalaishyökkääjä on valmiina uuteen vuoteen.

Ranneleikkauksesta toipunut Markus Granlund on lähestulkoon sataprosenttisessa pelikunnossa.

− Nyt alkaa olla paikat kunnossa. Pienet lisäviilaukset on tehty, ja pääsee taas aloittamaan kauden hyvin.

Canucksin rivit ovat tuulettuneet reippaasti, kun kanadalaisseura on vahvistunut muun muassa Sam Gagner'lla, Thomas Vanekilla, Michael Del Zottolla, ja Aleksander Burmistrovilla. Granlund on henkilökohtaisesti tyytväinen joukkueensa pelaajahankintoihin.

− Hyvät fiilikset kaupoista. Pari kovaa tekijää liittyi joukkueeseen, ja meillä on nuoria pelaajia ison kokemuksen lisäksi. Tekemistä vielä riittää, että pääsemme pudotuspeleihin saakka, mutta uskon, että tänä vuonna menemme sinne.

Canucks sai kuin saikin sorvattua jatkosopimuksen pistenikkari Bo Horvatille. Granlundin mielestä viime kauden parhaan pistemiehen menetys olisi ollut kova paikka Canucksille, mutta suomalaishyökkääjä luotti siihen, että Horvat aloittaa tulevan kauden samassa joukkueessa.

Granlund ehti ihastuttaa vancouverilaisjoukkueessa paitsi maalintekotaidoillaan myös maalilaulullaan. Canucksin kotiottelussa Kärpät-kasvatin tehdessä maalin Rogers Arenassa alkaa soidaJVG:n Tarkenee.

− Meillä on sellainen homma meneillään paikallisen DJ:n kanssa että saamme valita omat kappaleemme. Sen sitten valitsin sinne listaan, ja ihan mukavaahan sitä on kuunnella, kun maalin tekee. Ei mennyt tiskijukalta kauaa löytää, kun piti itse näyttää se, naurahti Granlund.

» Lähetä palautetta toimitukselle