Lindsten palasi tehokkaasti - " Hyvä pelaaja tulee takaisin entistä vahvempana"

LIIGA / Haastattelu
Jasper Lindsten oli tyytyväinen tehokkaasta kaukaloon paluusta.
Kuva © Timo Savela
Jasper Lindsten teki paluun tuttujen konkarien Eric Perrinin ja Tomi Kallion rinnalle tiistai-iltana, kun TPS murjoi Jukurit tylysti 5−1-lukemin. Lindsten naulasi tehot 0+2 yli kuukauden pelitaukonsa jälkeen.

TPS sai tiistain pelissä iloisia uutisia, kun tulevana kesänä 24 vuotta täyttävä laitahyökkääjä Jasper Lindsten teki paluun pitkän loukkaantumisensa jälkeen. Silmävamman takia sivussa ollut Salosta kotoisin oleva ilopilleri koki olleen täynnä intoa ennen ottelua.

— Vaikeuksia oli alussa, mutta pikku hiljaa peli löytyi itselläkin paremmin. Ehkä uudet ukot mukaan lukien itseni toivat energiaa peliin sen verran mukavasti, Lindsten iloitsi ottelun jälkeen.

Silmävamma on parantunut lähes ennalleen ja ennustettavissa on, että vammasta ei jää harmia normaaliin elämään eikä jääkiekon pelaamiseen. Kahden viikon pakkolevon jälkeen treenaamisen sai aloittaa ja laiturin näkökin alkoi parantua heti, kun pääsi harjoittelemaan.

Lindsten iloitsee joukkueen uusien vahvistuksien myötä nousseesta kilpailutilanteesta.

— On hyvä, että pitää kilpailla pelipaikasta ja jokaisessa pelissä näyttää parhaansa. Aina ei voi olla hyvä päivä kaikilla, ja silloin uutta miestä on laittaa tilalle. Meiltä löytyy neljä tosi hyvää kenttää ja se on hienoa.

TPS-laituri ei ole täysin tyytyväinen omaan kauteensa tähän asti. Alkukausi sujui mallikkaasti, mutta ennen loukkaantumista peli ei kulkenut toivotusti.

— Hyvä pelaaja selvittää vaikeudet ja tulee takaisin entistä vahvempana. Toivottavasti nyt pääsisi rytmiin lopuissa runkosarjan otteluissa ja pudotuspeleissä oltaisiin sitten iskussa.

Ykkösketjun laitahyökkääjänä ottelussa pelannut Lindsten, nostettiin kesken ottelun myös kotijoukkueen toiseen ylivoimakoostumukseen Lucas Ekeståhl-Johnssonin tilalle. Lindsten kertoo, että ylivoimaa ei tässä koostumuksessa ole ehditty ennen ottelua harjoitella ollenkaan.

Tämän illan otteluun Lindsten oli tyytyväinen, mutta muistuttaa että tosipelit ovat alkamassa ja silloin pelin tason on oltava vieläkin korkeammalla.

— Pudotuspeleissä virheitä ei saa tulla ollenkaan. Niiden otteluiden taso ei saa tulla meille millään lailla yllätyksenä, Lindsten muistuttaa.

Perjantaiseen kamppailuun Jyväskylässä JYPin vieraana laitahyökkääjä suuntaa luottavaisin mielin.

— Sieltä saadaan perjantaina hyvä kenraaliharjoitus pudotuspelejä varten, Lindsten päättää.

» Lähetä palautetta toimitukselle