LeKi-kapteeni Laakso luottavaisena kohti isojen pisteiden kamppailua − "Olemme viikon valmistautuneet tähän peliin"

MESTIS / Haastattelu
Laakso on luottavainen illan pelin suhteen.
Kuva © Timo Savela
LeKi ja Hokki kohtaavat Lempäälässä tärkeässä kamppailussa ajatellen viimeisiä pudotuspelipaikkoja. Joukkueiden edellisestä kohtaamisesta on vain viikko aikaa. LeKi-kapteeni Sami Laakso avasi tuntojaan ennen illan kamppailua.

LeKi ja Hokki pelasivat viimeksi vastakkain viikko sitten perjantaina, jolloin ottelu Kajaanissa päättyi isäntien 2−0-voittoon. Ratkaisu tapahtui aivan viime hetkillä, Markus Korkiakoski laukoi onnekkaan voittomaalin. Sami Väliharju piti Hokin maalilla nollapelin.

Nyt osat ovat vaihtuneet, ja LeKi isännöi Hokkia. Sarjataulukossa Hokki on takaa-ajajan asemassa, sillä piste-ero LeKiin on kolme napsua. Molemmilla joukkueilla on realistiset mahdollisuudet nousta vielä pudotuspeleihin.

Lempääläläisten kapteeni Sami Laakso avasi tuntojaan ennen tärkeää kamppailua.

− Olemme viikon valmistautuneet tähän peliin. Aamulla joukkueessa oli hyvä meininki, ja läppä lensi kopissa, puheli Laakso perjantaina päivällä.

Hokin edellinen ottelu on juuri viikontakainen LeKi-ottelu. Lempäälän ylpeys sen sijaan pelasi lauantaina RoKia vastaan Rovaniemellä voittaen 4−1.

− Olemme yrittäneet käydä Hokin karvauspelaamista läpi. Lisäksi olemme miettineet uusia juttuja ylivoimaamme. Uusin tulokkaamme Niclas Lucenius on tullut hyvin joukkueeseen sekä henkisesti että pelillisesti. Hän on sopivasti äänessä kopissa. Vaikka häntä pidetään taiteilijana, on hän myös viimeisen päälle joukkueen jätkä, analysoi Laakso.

Mikäli LeKi voittaa tänään Hokin, nousee se pudotuspeliviivan yläpuolelle ohi Jokipoikien, joka on tänään huilivuorossa. Kajaanilaisten voitto tietäisi sitä, että taistelu jatkopelipaikasta kiristyisi entisestään.

− Jos kentälle lähtee pelkäämään, niin kaikki menee varmasti päin sitä itseään, Laakso tiesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle