Lauri Taipalus: "Pelataan vaikka koko ajan kuutta vastaan"

LIIGA / Haastattelu
Lauri Taipaluksen tärkeä avausmaali vaihtui täydelliseen pettymykseen HIFK-leirissä.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

Yksi heistä oli HIFK:n ainoasta osumasta vastannut Lauri Taipalus, joka ei pystynyt käsittämään Tapparan kyseenalaista voittomaalia.

− Tuomaritoiminta jäi taas kerran mieleen. En tiedä, pitäisikö meidän mennä itsekseen pelaamaan ja otetaan neljä tuomaria pois. Liigakin säästäisi rahaa. Ei me ainakaan tuollaisia tuomareita tarvita, pettynyt puolustaja jyrisi heti ottelun päätyttyä.

Voittomaali syntyi heti sen jälkeen, kun Tapparalla oli tapahtunut vaihtovirhe HIFK:n hyökkäyksen aikana. Tämän myönsi myös otteluvalvoja Rami Savolainen.

− Aivan käsittämätöntä, että tuollaista tapahtuu. Kyllähän sen tilanteen kaikki näkivät, Taipalus sanoi.

HIFK:n kotiyleisö oli pöyristynyt tapahtuneesta, sen lisäksi maali vaikutti selvästi myös turhautuneisiin HIFK:n pelaajiin.

− Totta kai. Ei se hyvältä tunnu, kun vääryyttä tapahtuu. Tapparan jätkät itsekin tietävät, että pääsivät kuin koira veräjästä. Tuosta me saadaan energiaa itselle.

Tappara pelasi lauantaina kuitenkin kokonaisuudessaan erittäin ehjän vieraspelin ja tylsytti HIFK:n hyökkäyspelaamisen.

− Ei saatu niin pitkiä hyökkäyksiä luotua, mitä aikaisemmin olemme pystyneet luomaan. Oli siinä kuitenkin muutama paikka, joista olisi pystynyt tekemään. Videolta näkee sitten paremmin, Taipalus summasi.

Taipaluksen mukaan joukkue on kuitenkin tiistaina valmis levon ja akkujen lataamisen kautta. Myös tuomarivirheistä HIFK lähtee Taipaluksen mukaan hakemaan sisua seuraavaan koitokseen.

− Sillon kun tuntuu, että kaikki on meitä vastaan, niin siitä saa energiaa. Pelataan vaikka koko ajan kuutta vastaan. Niihin asioihin me ei voida vaikuttaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle