Komarov: "Väkisin haluan takaisin NHL:ään"

KHL / Haastattelu
Leo Komarov on pelannut Dinamon paidassa jo viisi kautta.
Kuva © Moskovan Dinamo - http://www.dynamo.ru
Leo Komarov palasi hyvin menneen NHL-kauden jälkeen takaisin Venäjälle. Visiitin on kuitenkin tarkoitus jäädä ranskalaiseksi.

NHL-kauden jälkeen takaisin KHL:ään ja Moskovan Dinamoon palannut Leo Komarov on aloittanut KHL-kauden vahvasti. Kahdeksassa pelissä seitsemän tehopistettä kerännyt Komarov ei kuitenkaan suostu hehkuttamaan omia otteitaan.

- Ihan OK on alkukausi itseltäni mennyt, mutta nytkin meillä on kolme peräkkäistä tappiota, niin ei siihen voi tyytyväinen olla. Olen kuitenkin joukkuepelaaja ja pääasia on voittaminen, Komarov sanoi.

Viidennen kautensa Dinamossa aloittanut Komarov nostettiin täksi kaudeksi legendaarisen seuran varakapteeniksi. Toronto Maple Leafsin paidassa viime kevätkauden viettänyt Komarov haikailee kuitenkin silti takaisin rapakon taakse.

- Onhan näissä liigoissa eroja. Täällä on isompi jää ja joutuu luistelemaan paljon enemmän. Änäri on enemmän minun tyyliseni liiga kuin KHL.

- Vuosi on sopimusta tänne, mutta väkisin haluan kyllä sitten takaisin NHL:ään, jos vaan joku suostuu minut sinne ottamaan, Komarov naurahtaa.

Komarovin sopimuksen päätyttyä hänestä tulee NHL:ssäkin vapaa agentti, eli mies saa tehdä sopimuksen mihin tahansa NHL-seuraan.

» Lähetä palautetta toimitukselle