Komarov Ovetškinin kohtaamisesta: "Hieno peli tulossa"

NHL / Haastattelu
Edellisen kerran Komarov kurvaili ulkojäillä maajoukkuepaita päällä.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Jatkoaika tapasi Leo Komarovin Maple Leafsin ulkojääharjoitusten jälkeen. Laituri on pääsemässä pikku hiljaa vauhtiin aivotärähdyksen jälkeen.

Maple Leafs piti vuotuiset ulkojääharjoituksensa. Yleisölle suunnattu tapahtuma oli vetänyt hyvin väkeä katsomoon, vaikka pakkasta olikin kymmenisen astetta.

Hiljattain paluun Maple Leafsin kokoonpanoon tehnyt Leo Komarov kurvaili joukkueen ulkojääharjoituksissa. Edellisestä kerrasta ulkojäillä olikin vierähtänyt jo hetki aikaa.

"Ei sille voi mitään, mitä jäällä tapahtuu"

− Olin viimeksi ulkojäillä Olympiastadionilla maajoukkueen kanssa. Silloinkin oli aika kylmä ja piti pitää tätä huppua kypärän alla, Komarov jutusteli harjoitusten jälkeen.

Komarov oli kuukauden sivussa aivotärähdyksen jälkeen. Paluun jälkeen Maple Leafsin pelitahti on ollut kova: kolme ottelua neljän päivän sisällä.

− Aika vaikeaa on ollut loukkaantumisen jälkeen. En ole vielä päässyt kunnolla harjoittelemaankaan.

NHL:ssä aivotärähdykset otetaan vakavasti. Sen lisäksi, että Komarovilta jäi otteluita väliin, ei hän saanut myöskään harjoitella.

− Ei hirveästi saanut tehdä mitään. Onhan se ihan hyvä, että ovat tarkkoja.

Maple Leafsin kausi on ollut vuoristorataa. Nyt on menossa jälleen heikompi jakso, sillä edellisistä viidestä ottelusta on kertynyt vain yksi voitto. Lauantaina joukkue hävisi Winnipeg Jetsille selvin 5−1-lukemin.

− Ollut vähän vaikeaa. Tavallaan olemme pelanneet ihan hyvin, mutta se on aina pienestä kiinni. Winnipegissä olimme kyllä vähän väsyneitä. Se oli huono peli.

Seuraavaksi Leafs kohtaa Washington Capitalsin. Komarov loukkaantui edellisessä joukkueiden kohtaamisessa Aleksandr Ovetškinin taklauksesta. Onko asia aiheuttanut säröjä pelaajien väliseen ystävyyteen?

− Puhuin eilen hänen kanssaan puhelimessa, ja välit ovat kunnossa edelleen. Ei sille voi mitään, mitä jäällä tapahtuu. Hieno peli tulossa. Kiva päästä kotona pelaamaan, Komarov hymyili.

» Lähetä palautetta toimitukselle